French Connection- Οι συναρπαστικές ερωτικές ζωές των Γάλλων προέδρων

Ο δεσμός του Προέδρου Ολάντ με την ηθοποιό Ζουλί Γκαγιέ είναι η πιο λαχταριστή είδηση της επικαιρότητας και το πιο πρόσφατο περιστατικό στη μακριά ροζ ιστορία των Γάλλων προέδρων που συναγωνίζονται τους αστέρες του Χόλιγουντ σε ερωτικές ατασθαλίες και σκάνδαλα.

1 από 5 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Φρανσουά Ολάντ

Όταν η σύντροφος του Φρανσουά Ολαντ Βαλερί Τριερβελέρ πληροφορήθηκε ότι ο Γάλλος Πρόεδρος διατηρεί δεσμό με την νεαρή ηθοποιό Ζυλι Γκαγιέ αντέδρασε με εξόχως μυθιστορηματικό τρόπο. Έπαθε νευρικό κλονισμό και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Τα μαύρα μαντάτα της είχε μεταφέρει ο ίδιος ο σύντροφός της, ανακοινώνοντας της την περασμένη εβδομάδα πως επρόκειτο να κυκλοφορήσει περιοδικό που θα αναφερόταν στον ίδιο και τη φημολογούμενη σχέση του με την Γκαγιέ. Όπως αποκάλυψαν στον Γαλλικό Τύπο φίλοι της Πρώτης Κυρίας της Γαλλίας η Τριερβελέρ ένιωσε εκείνη τη στιγμή «σαν να πέρασε από πάνω της τρένο υψηλής ταχύτητας». Η 48χρονη Τριερβελέρ δεν αγνοούσε τις φήμες που κυκλοφορούσαν εδώ και εβδομάδες, είχε προτιμήσει όμως να μην τις πιστέψει. Άλλωστε είχε περάσει τα Χριστούγεννα και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς μαζί με τον Πρόεδρο κάτι που της είχε δώσει την ψευδαίσθηση μίας ευτυχισμένης συντροφικής ζωής.

Λίγες μέρες μετά την είσοδο της στο νοσοκομείο η Τριερβελέρ που εξακολουθεί να συνεργάζεται ως δημοσιογράφος με το «Paris Match» έστειλε στο περιοδικό το εβδομαδιαίο της χρονογράφημα, που αυτήν την εβδομάδα καταπιάνεται με το έργο ενός διάσημου Ρώσου πεζογράφου,του Αντρέι Μακίν. Η Τριερβελέρ ξεκινά το κείμενο της με τη φράση «Δεν υπάρχει πιο καθαρό δηλητήριο από την αδιαφορία». Φυσικά τώρα ο Γαλλικός Τύπος αναλύει τη φράση από κάθε σκοπιά. Η Τριερβελέρ αδιαφορεί για τη σχέση του Ολάντ, για το ότι εκείνος δεν την επισκέφθηκε καν στο νοσοκομείο ή για τον Ολάντ τον ίδιο;

Ούτως ή άλλως οι Γάλλοι δεν νοιάζονται. Σε αντίθεση με τη συντηρητική Αμερική που απαξίωσε τον Πρόεδρο Κίντον για πάντα μετά το σκάνδαλο Λεβίνσκι, οι Γάλλοι μάλλον εγκρίνουν τους έρωτες του Ολάντ, με τη δημοτικότητα του να κερδίζει πόντους σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα