Crash Test κορμιών! Φουρέιρα, Καμηλά, Τσιμτσιλή ή Μαστροκώστα; Δες τις με μαγιό [εικόνες]

Ήταν μία ακόμα εβδομάδα με πολύ μαγιό και μπικίνι. Τα περιοδικά γέμισαν τις σελίδες τους με φωτογραφίες αλλά και φωτογραφίσεις επώνυμων κυριών από τις παραλίες, κάνοντας γυναίκες και άντρες να μένουν με το στόμα ανοιχτό.

Εμείς μαζέψαμε το υλικό από τις celebrities που μας έκαναν εντύπωση, συγκεκριμένα από τις Αλέκα Καμηλά, Ελένη Φουρέιρα, Σταματίνα Τσιμτσιλή και Γωγώ Μαστροκώστα, και τις υποβάλουμε σε crash test!

Το συμπέρασμα… δικό σου.

1 από 4 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Ελένη Φουρέιρα

Αυτό το κορμί… κόβει την ανάσα χωρίς δεύτερη σκέψη. Η δημοφιλής τραγουδίστρια διαθέτει ένα σώμα, που όλες οι γυναίκες ζηλεύουν, και φροντίζει σε κάθε της εμφάνιση στην παραλία να το αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο. Αυτή τη φορά επέλεξε ένα πολύχρωμο μπικίνι που άφησε εκτεθειμένα τα οπίσθιά της. Κι αν έχεις απορία πώς διατηρεί αυτές τις αναλογίες, η Ελένη προπονείται στο στίβο και τα αποτελέσματα… τα βλέπεις.

Αλέκα Καμηλά

Στο δυναμικό της έχει τρία παιδιά και ταυτόχρονα ένα σώμα με τέλειες αναλογίες. Η παρουσιάστρια του «Όλα παίζουν» μπορεί να έχει αφήσει πίσω της το μόντελινγκ, αλλά, όπως φαίνεται, έχει κρατήσει όλες τις καλές συνήθειες του. Γυμνάζεται, προσέχει τη διατροφή της και με πρόγραμμα καταφέρνει να κρατήσει το κορμί της αψεγάδιαστο. Να σου θυμίσουμε ότι η Αλέκα Καμηλά κατά την περίοδο που ο σύζυγός της έπαιζε ακόμα στο NBA, είχε λάβει τον τίτλο της πιο sexy συζύγου μπασκετμπολίστα. Τυχαίο;

Γωγώ Μαστροκώστα

Ο τίτλος της Μιλφ της ανήκει δικαιωματικά ενώ οι φωτογραφίες της αποδεικνύουν ότι βρίσκεται στα καλύτερά της. Η Γωγώ καταφέρνει να διατηρεί ένα από τα πιο ωραία κορμιά της εγχώριας σόουμπιζ, κι ας έχει περάσει τα δεύτερα άντα! Με τα οπίσθια και τα ατελείωτα πόδια της να ξεχωρίζουν, σίγουρα ο άντρας της, Τραϊανός Δέλλας, έχει κάθε λόγο να καμαρώνει.

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Έναν χρόνο σχεδόν αφού απέκτησε και την δεύτερη κόρη της, Μαίρη, η Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει καταφέρει να επανέλθει πλήρως στα κιλά της. Οι αρετουσάριστες φωτογραφίες της παρουσιάστριας φιλοξενούνται στις σελίδες του περιοδικού Hello και όπως αναφέρεται η Σταματίνα ζυγίζει μόλις 59 κιλά ενώ δεν έχει ίχνος κυτταρίτιδας. Η παρουσιάστρια έχει αλλάξει πλήρως το διατροφικό της πρόγραμμα κι έχει περιορίσει αισθητά τους υδατάνθρακες και τη ζάχαρη στα γεύματά της. Η ίδια μένει πιστή στη μεσογειακή κουζίνα, καταναλώνοντας κυρίως λαχανικά, πρωτεΐνες, λαχανικά, φρούτα, και μικρότερες ποσότητες γαλακτοκομικά και γλυκά.

The post Crash Test κορμιών! Φουρέιρα, Καμηλά, Τσιμτσιλή ή Μαστροκώστα; Δες τις με μαγιό [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Αναζητήσεις
φουρειρα οπισθια
Τυχαία Θέματα