Cash & Carry Μασούτης τώρα και online – Κάντε τα ψώνια σας διαδικτυακά και κερδίστε

Tώρα μπορείτε να βρείτε τα καταστήματα Χονδρικής Μασούτης και online στην ηλεκτρονική διεύθυνση cashandcarry.masoutis.gr!

Το νέο site για επαγγελματίες έχει όλες τις πληροφορίες για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που παρέχουν τα καταστήματα χονδρικής Μασούτης και άμεση ενημέρωση για όλες τις προσφορές.

Από

το 1988 η ελληνική εταιρεία Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. δραστηριοποιείται οργανωμένα στον τομέα χονδρικής πώλησης με τα καταστήματα Cash & Carry.

Τα καταστήματα Χονδρικής Cash & Carry απευθύνονται σε επαγγελματίες από το χώρο του εμπορίου (λιανεμπόριο, χονδρεμπόριο, εξειδικευμένα καταστήματα, κτλ), από το χώρο του HO.RE.CA. (ξενοδοχεία, εστιατόρια, fast food κτλ) καθώς και σε εταιρίες, γραφεία και υπηρεσίες.

Σήμερα λειτουργούν 19 καταστήματα Cash & Carry που βρίσκονται στους νομούς: Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής, Πιερίας, Ημαθίας, Πέλλας, Σερρών, Λάρισας, Καρδίτσας, Καστοριάς, Κοζάνης, Ιωαννίνων, Ξάνθης, Καβάλας, Δράμας, Ροδόπης, Έβρου.

The post Cash & Carry Μασούτης τώρα και online – Κάντε τα ψώνια σας διαδικτυακά και κερδίστε appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα