Blogoscars: Όταν οι Έλληνες μπλόγκερς δίνουν τα δικά τους χρυσά αγαλματίδια

Η ελληνική κοινότητα των bloggers δώσει για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά τα δικά της Όσκαρ τα οποία είναι πολλές φορές ακόμα πιο άξια και από τα επίσημα.

Η μανία που έγινε θεσμός, πρόκειται για τα Blogoscars, τα διαδικτυακά Όσκαρ

της παρέας όπου απονέμουν τιμές σε ταινίες που προβλήθηκαν την χρονιά που πέρασε και είχαν την τιμητική τους στα φεστιβάλ, τους κινηματογράφους και στα torrents.

Οι ταινίες που αδικήθηκαν από τους κριτικούς, που άξιζαν μία δεύτερη ευκαιρία και συζητήθηκαν πολλοί στα blogs αν και δεν της ήξερε ο πολύς κόσμος, βρίσκονται στις λίστες με τις υποψηφιότητες και οι απανταχού Έλληνες σινεφίλ-μπλόγκερς τις τιμούν με την ψήφο τους.

Μετά την απόλυτη κυριαρχία του Drive, τον Μαύρο Κύκνο και την δικαίωση των Άδοξων Μπάσταρδων η φετινή μάχη προβλέπεται δύσκολη και με πολύ σασπένς.

Η ψηφοφορία ξεκίνησε στις 20 Φεβρουαρίου και θα γίνεται σε καθημερινή βάση με τους 90 συμμετέχοντες να αναρτούν σε καθημερινή βάση τις υποψηφιότητες τους πάνω στις επίσημες κατηγορίες.

Επίσης την φετινή χρονιά έχει γίνει και μία αλλαγή στις κατηγορίες. Εκτός από την καλύτερη ταινία, σενάριο και μουσική και σκηνοθεσία, ο πρώτος και ο δεύτερος γυναικείος ρόλος έγιναν μία κατηγορία, όπως επίσης και οι ανδρικοί ενώ υπάρχει και μία νέα προεραιτική όμως κατηγορία αυτή της καλύτερης σκηνής.

Αν θέλετε να δείτε λεπτομέρειες για τα blogoscars πατήστε εδώ και για μάθετε τους κανονισμούς εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα