Backstage Alert: Σάκης Ρουβάς – Πέτρος Κωστόπουλος «τα έσπασαν» στο Βράδυ! [εικόνες]

Ο απόλυτος Έλληνας σταρ, Σάκης Ρουβάς, συναντήθηκε τη Δευτέρα με τον Πέτρο Κωστόπουλο στο πλαίσιο των γυρισμάτων της εκπομπής «Βράδυ» που οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν αύριο, Τετάρτη στις 23:10 μέσα από την συχνότητα του ALPHA.

Οι δύο άντρες που γνωρίζονται εδώ και πολλά χρόνια και τους συνδέει μια βαθιά φιλία, μίλησαν για τις εμπειρίες και τις στιγμές που έχουν ζήσει μαζί στο παρελθόν, ενώ ο Σάκης πιο χαλαρός από ποτέ, αποκάλυψε το όνομα που θα δώσει στο νέο μέλος

της οικογένειας, στο γιο που περιμένει, μέσα στις επόμενες ημέρες.

Φυσικά, οι δυο τους δεν θα μπορούσαν να αρκεστούν σε μια απλή κουβέντα-συνέντευξη και η ατμόσφαιρα πολύ γρήγορα ζεστάθηκε, με τον Σάκη και τον Πέτρο να… χορεύουν και να τραγουδούν!

Ο Πέτρος θέλησε για λίγο να γίνει Ρουβάς και ζήτησε από τον Σάκη να του μάθει κάποιες από τις χορευτικές, κλασικές φιγούρες του. Όσο η ώρα περνούσε οι δυο άνδρες «ξέφυγαν» από τα συνηθισμένα και λίγο έλειψε να… γκρεμίσουν το πλατό με τα παιχνίδια, τις πλάκες και τα χορευτικά τους.

Δείτε φωτογραφίες από τα backstage του γυρίσματος της εκπομπής «Βράδυ με τον Πέτρο Κωστόπουλο» που θα προβληθεί την Τετάρτη μέσα από τη συχνότητα του ALPHA!

1 από 6 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

The post Backstage Alert: Σάκης Ρουβάς – Πέτρος Κωστόπουλος «τα έσπασαν» στο Βράδυ! [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα