Back to the Future: Το Λονδίνο το υποδέχεται σαν μιούζικαλ το 2015

Για εκείνους που θέλουν να παρακολουθήσουν μία μεγαλοπρεπή παράσταση σε ένα από τα θέατρα του Λονδίνο, τους έχω τα καλύτερα νέα. Ο Μπομπ Γκέιλ, σεναριογράφος της τριλογίας Back to the Futute, ανακοίνωσε επίσημα πως το 2015 θα βγει ένα μιούζικαλ, βασισμένο στην αγαπημένη κωμωδία του 1985.

Όπως ο ίδιος ο σεναριογράφος ανακοίνωσε το νέο αυτό μιούζικαλ θα δώσει ζωή στο London West

End.Σε επίσημη ανακοίνωση του ίδιου στο BTTF.COM είπε:«Το Back to the Future είναι ένα πρότζεκτ όπου μαζί με τον Μπομπ Ζεμέκις το δουλεύουμε εδώ και δέκα χρόνια.Προσπαθούμε να είμαστε δημιουργικοί και σε συνεργασία με την ομάδα παραγωγής να αποδώσουμε στο μιούζικαλ το πνεύμα της ταινίας που αρμόζει, χωρίς να οδηγηθούμε σε μία απλή επανάληψη του 1985.Ο σκηνοθέτης Τζέιμι Λόιντ είναι γεμάτος από πάθος,ενέργεια και φαντασία και σε συνδυασμό με το συνθέτη Άλαν Σιλβέστρι και το στιχουργό Γκλεν Μπαλαρτ θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό πάνω σε αυτό το νέο εγχείρημα. Προσπαθούμε να χρησιμοποιήσουμε καινούργια τραγούδια, που θα δώσουν στο Back to the Future, μία νέα πνοή, μία φρεσκάδα και να εκμεταλλευτούμε όλα τα πλεονεκτήματα που μπορεί να δώσει μία μεγάλη σκηνή. Πιστεύω πως είναι ο καλύτερος τρόπος για να γιορτάσουμε τα τριακοστά γενέθλια της ταινίας».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Μπομπ Γκέιλ, όπου αναφερόταν στην πρωταρχική ιδέα να μεταφερθεί το Back to the Future σε μιούζικαλ τον Ιούνιο του 2004, πράγμα που όπως δήλωνε τότε ο ίδιος δεν γνώριζαν πως ακριβώς να το κάνουν. Φαίνεται ότι πλέον όμως βρήκαν το μαγικό φίλτρο και ετοιμάζονται πυρετωδώς.

Keywords
Τυχαία Θέματα