6 ώρες έκατσε στην καρέκλα του προέδρου η Ζωή Κωνσταντοπούλου!

21:02 9/2/2015 - Πηγή: KoolNews

Ούτε μία, ούτε δύο αλλά έξι ολόκληρες ώρες έκατσε στην καρέκλα του προέδρου της Βουλής η Ζωή Κωνσταντοπούλου που φαίνεται να έχει πάρει πολύ... ζεστά τα νέα της καθήκοντα.

Η νέα πρόεδρος της Βουλής

έκατσε στην καρέκλα της από τις 11:20 μέχρι τις 17:20 το απόγευμα ενώ δεν σηκώθηκε ούτε ένα δευτερόλεπτο από την θέση της. Μάταια οι νεοεκλεγέντες αντιπρόεδροι πήγαιναν και έρχονταν στην έδρα μήπως προεδρεύσουν και αυτοί.

Και μπορεί η κ. Κωνσταντοπούλου να είναι τυπολάτρης, ωστόσο δεν τήρησε το χρονοδιάγραμμα. Αρχικά είχε προαναγγείλει ότι η συνεδρίαση θα έληγε στις 16:00 το μεσημέρι αλλά τελείωσε με 80 λεπτά καθυστέρηση. Και γιατί; Επειδή άφησε όλους όσους ήθελαν να μιλήσουν παραπάνω.

Η νέα πρόεδρος απένειμε τα εύσημα στους υπουργούς που πέρασαν αρκετό χρόνο στη Βουλή και τα κυβερνητικά έδρανα δεν ήταν άδεια, όμως δεν έλειψαν και οι αιχμές προς τη ΝΔ. Όταν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της «γαλάζιας» παράταξης σημείωσε πως οι 76 βουλευτές του κόμματος του θα στηρίξουν την Κυβέρνηση στη διαπραγμάτευση, υπό όρους και προϋποθέσεις βέβαια, η κ. Κωνσταντοπούλου δήλωσε πως θα περίμενε να δει τους… 76 στα έδρανα.

Φωτογραφία Eurokinissi

The post 6 ώρες έκατσε στην καρέκλα του προέδρου η Ζωή Κωνσταντοπούλου! appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα