5 απαντήσεις της συντρόφου που προμηνύουν… καταιγίδα!

Η γυναίκα είναι σαν το ηφαίστειο. Πριν τη μεγάλη έκρηξη υπάρχουν καπνοί, μικρές σεισμικές δονήσεις. Κι εσύ πρέπει να… ντυθείς «γεωλόγος» για να τις αποκωδικοποιήσεις. Το pkool είναι εδώ για σένα! Διάβασε πέντε κλασικές ατάκες από το «λεξικό» για να είσαι προετοιμασμένος για τον… χαμό που έρχεται.

5. «Θα μου πει στο σπίτι»

Είστε έξω με παρέα. Ξαφνικά ο κολλητός πετάει την ατάκα για τη νέα γκόμενα που έσκασε στη δουλειά σου

και είναι συνεχώς μπροστά σου! Εσύ, για λόγους «οικογενειακής ειρήνης» δεν είπες τίποτε στο αμόρε σου, απλά το μοιράστηκες με τους κολλητούς σου. Τώρα όμως, θα το βρεις μπροστά σου.

Tip: Συνήθως ο κολλητός, όχι μόνο δεν καταλαβαίνει τη μαλακία που «πέταξε», αλλά τη ρωτά κιόλας, «μα δεν σου το είπε;»!

4. «Καλά να περάσεις»

Θα πας με τους κολλητούς σου, Κυριακή απόγευμα να δεις τον ΠΑΟΚ στο συνοικιακό καφέ. Φοράς απλώς φόρμες, είσαι αχτένιστος και το μόνο που σε νοιάζει είναι η νίκη! Μιλάς με τους κολλητούς στο κινητό για την ενδεκάδα, βλέπεις και κανένα ματσάκι στο internet για να παίξεις στοίχημα. Ενώ βάζεις τα παπούτσια, ακούς τη φωνή της ξαφνικά –μετά από δίωρη σιγή- να σου εύχεται ξερά, «καλά να περάσεις»! Αυτό είναι αρκετό για να σου βγει ξινό το ματς που θα δεις. Είναι προφανές πως θα ακολουθήσει ένα μεγαλύτερο ντέρμπι από αυτό που θα παρακολουθήσεις στο στέκι σου και θα έχει πρωταγωνιστές εσένα κι εκείνη!

Tip: Μην πας να το σώσεις, δεν σώζεται! Κάνε τον ανήξερο και φύγε γρήγορα, γιατί ενδέχεται να ξεκινήσει το δικό σας ντέρμπι πριν!

3. «Όλα καλά»

Κάτι έχεις κάνει και είναι έξαλλη. Μπορεί να ξέχασες να κατεβάσεις το καπάκι της λεκάνης, να άνοιξες ένα τάπερ και να μην το έκλεισες καλά, να έβαλες το χαρτί της τουαλέτας να βγαίνει με φορά προς τα πάνω ενώ εκείνη το θέλει προς τα κάτω. Ή και κάτι πολύ πιο σοβαρό, όπως το να έχει χαθεί το τσιμπιδάκι της. Όπως καταλαβαίνεις, φταις! Αλλά δεν θα σου το πει αμέσως. Θα θελήσει πρώτα να σου δώσει μια ευκαιρία, να το αντιληφθείς εσύ. Βέβαια, τα μαύρα σύννεφα έχουν καλύψει ήδη το ταβάνι του σπιτιού!

Tip: Δεν σώζεται! Ό,τι και να κάνεις. Να είσαι κουλ. Έρχεται δίωρος καβγάς. Να είσαι προετοιμασμένος!

2. «Ξέρεις εσύ»

Είναι μουτρωμένη για περίπου μία ώρα. Και αν δεν τη ρωτήσεις «τι έπαθες;», μπορεί να μείνει έτσι στο διηνεκές. Πρόσεξε όμως, γιατί όσο πιο πολύ αργείς να τη ρωτήσεις, τόσο μεγαλώνει μέσα της ο θυμός. Όταν η απάντηση είναι «ξέρεις εσύ!», τότε τα «τύμπανα του πολέμου» ηχούν ακριβώς δίπλα στα αυτιά σου. Ο καβγάς θα είναι έντονος και τα… τύμπανα του αυτιού σου θα ερεθιστούν!

Tip: Ποτέ μην μπεις στη διαδικασία να απαντήσεις. Δεν ξέρεις τίποτε. Τις περισσότερες φορές, το «ξέρεις εσύ» είναι ψάρωμα. Πρόσεχε μην «τσιμπήσεις»!

1.«Τίποτα»

Η απάντηση – κόλαφος, η απάντηση «κλωτσιά-στα-αρχ…ια» κάθε ερώτησης! Η απάντηση – συνώνυμο κάθε γυναίκας που σέβεται τον εαυτό της! Ε, ναι λοιπόν. Μπορεί να μην σου μιλάει εδώ και πέντε ώρες, μπορεί να έχει τη φάτσα του ανθρώπου που κατανάλωσε τρία μπουκάλια χυμού λε

Keywords
Τυχαία Θέματα