10 τέλειοι προορισμοί για Χριστούγεννα!

Υπάρχουν αυτοί που ζουν για να γιορτάζουν τα Χριστούγεννα και οι φανατικοί πολέμιοί τους! Κι επειδή ημέρες αγάπης είναι αλλά και άδειας από τη δουλειά, για όσους έχουν, δεν είναι κακό να ονειρευόμαστε ένα τρελό προορισμό.

Δέκα πόλεις, δέκα προορισμοί, που δεν είναι απαραίτητα γνωστοί για τα φαντασμαγορικά τους Χριστούγεννα, αλλά θα σας προσφέρουν μια lifetime

εμπειρία!

10. Λος Άντζελες

Έχεις πάει ποτέ για ψώνια με ρόλερς, t-shirt και χριστουγεννιάτικα κέρατα στο κεφάλι; Να μια ευκαιρία για να το κάνεις!

9. Νέο Δελχί

Για όσους δεν θέλουν να ζήσουν άλλο ένα «χριστουγεννιάτικο θαύμα», αλλά να «χαθούν» σε μια πόλη γεμάτη αντιθέσεις!

8. Χονγκ Κονγκ

Η πόλη που μπορεί να κάνει τον αμφιβληστροειδή να ξεκολλήσει λόγω των πελώριων ουρανοξυστών που έχουν καλυφθεί με τόνους χριστουγεννιάτικων νέον. Hi end συσκευές που θα έρθουν στην Ελλάδα μετά από πέντε χρόνια και είδη luxury που τα βλέπεις μόνο σε διαφημιστικά ξένων εκδόσεων. Μια στάλα πόλη που έχει τα πάντα σε αφθονία.

7. Βερολίνο

Λουκάνικα, μπύρες και μπαρ. Το καλύτερο δώρο που θα μπορούσε να σου φέρει ο Αη Βασίλης! Και τα γκομενάκια, όσο να ναι, θα θέλουν μια καλή… «άκρη» για το καλοκαίρι!

6. Γιοχάνενσμπουργκ

Για αυτούς που αγαπάνε τις multi cultural πόλεις… Νιώσε κοσμοπολίτης, γνώρισε απίθανες παραδόσεις και βάλε μαγιό για να υποδεχθείς τον Άγιο Βασίλη. Σεξ μόνο με προφυλακτικό, δεν χρειάζεται να τα λέμε αυτά! 

5. Βανκούβερ

Λένε πως μπορείς να κάνεις σκι, να κολυμπήσεις στον ωκεανό και να παίξεις γκολφ την ίδια μέρα. Δεν είναι πρόκληση να δεις αν είναι όντως αλήθεια; Και τα κορίτσια είναι πολύ… δροσερά!

4. Σάο Πάολο

Οπίσθια που ξεκινάνε από τον αυχένα, ατέλειωτα χιλιόμετρα παραλίας, μικροί μάγοι της μπάλας, τα πιο καυτά κορίτσια! Δεν περιγράφω άλλο!

3. Βαρκελώνη

Βόλτες στις ράμπλας, κιθάρες, παρέες, καφές, σαγκρία… Και αν είσαι προνοητικός, μπορεί να δεις live την καλύτερη ομάδα όλων των εποχών στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

2. Μόσχα

Βότκες, δίμετρες ξανθιές. Ξανθιές δίμετρες, βότκες. Βότκες, δίμετρες ξανθιές. Σ” ευχαριστούμε Άγιε Βασίλη!

1. Κοπεγχάγη

Το κλίμα είναι Χριστουγεννιάτικο. Στους δρόμους μυρίζει καραμέλα, αλλά το κρύο σου κόβει την ανάσα, ενώ η υγρασία σε κάνει να πιστεύεις πως τα ρούχα σου είναι βρεγμένα. Δύο πράγματα δεν πρέπει να χάσεις με τίποτε! Το Τίβολι, θεματικό πάρκο που είναι αφιερωμένο στα Χριστούγεννα και το  Χωριό Χανς Κρίστιαν Αντερσεν, όπου αντί για μνημεία υπάρχουν παντού φιγούρες από τα παραμύθια του. Παρόλο το κρύο, όλος ο κόσμος είναι στα μπαρ! Και ψάχνει για να ζεσταθεί… Καταλαβαίνεις, ε;

Keywords
Τυχαία Θέματα