10 σημάδια πως είναι παθολογικά ζηλιάρα

Η ζήλεια σε μικρές δόσεις φανερώνει υγεία στη σχέση, αλλά τι γίνεται όταν οι δόσεις αυξάνονται και είναι συχνά επαναλαμβανόμενες; Η ανασφάλεια μιας γυναίκας μπορεί να σε τρελάνει, ξέρεις!  Διάβασε πως θα καταλάβεις πως είναι παθολογικά ζηλιάρα και προσπάθησε να πάρεις τα μέτρα σου πριν να είναι πολύ αργά!

10. Νευριάζει όταν κοιτάζεις άλλες γυναίκες

Το τρελό της υπόθεσης είναι πως η σύντροφός σου ζηλεύει πιο πολύ τις γυναίκες που κοιτάζει εκείνη, παρά εκείνες που κοιτάζεις εσύ. Οπότε, και να μην έχεις κοιτάξει εσύ κάποια, εκείνη θα υποθέσει πως το έχεις ήδη κάνει!

Πολύ συχνά

υποθέτει πως κοιτάς οτιδήποτε κινείται και έχει στήθος. Αυτό παραδόξως, δεν ισχύει για τις παρουσιάστριες και τις ηθοποιούς.

9. Δεν θέλει να βλέπεις τους κολλητούς σου

Φυσικά και θεωρεί πως όταν είσαι έξω με την ανδροπαρέα φλερτάρετε ή πως όλες οι γυναίκες σε πλησιάζουν με σεξουαλικά υπονοούμενα και σου ζητάνε να τις πας σπίτι τους μετά το ποτό. Φυσικά, επιστρέφοντας στο σπίτι, σε περιμένουν χαρακώματα, συρματοπλέγματα, μερικές νάρκες κατά προσωπικού, 3-4 μπαζούκας και πύραυλοι εδάφους – αέρος! Όλα αυτά για να ομολογήσεις τι έκανες και τι σκεφτόσουν κάθε δευτερόλεπτο της εξόδου σου.

8. Δεν υπάρχουν αθώα πράγματα

Κάθε λεπτό που δεν είστε μαζί, είναι πιθανό να είσαι με μια άλλη γυναίκα. Ασχέτως αν ξέρει πως έχεις πάει να δεις τη μητέρα σου ή κάποιον συγγενή σου. Ακόμη και στα πιο αθώα πράγματα που μπορεί να κάνεις χωρίς εκείνη, είναι έτοιμη να σε καθίσει στην καρέκλα και να σου κολλήσει τη λάμπα στη μούρη, για να ομολογήσεις κάτι που δεν έχεις κάνει!

7. Ανακρίνει τους φίλους σου

Έχει στήσει ένα ολόκληρο δίκτυο κατασκόπων, για να ξέρει την κάθε σου κίνηση, αλλά μπορεί να περάσει και κάθε γραμμή λεπτότητας και να ζητήσει ακόμη και από κολλητούς σου να σε δώσουν «στεγνά»!

Είναι πεπεισμένη πως της λες ψέμματα και ψάχνει να σε ξεσκεπάσει!

6. Εμφανίζεται στα στέκια σου

Μπορεί να το κάνει να φαίνεται σαν… σύμπτωση, αλλά δεν είναι! Το έχει σχεδιάσει καλά! Και έτσι, μπορείς τώρα να περάσεις ένα όμορφο βράδυ μαζί της. Και ακόμη καλύτερο θα είναι να πάτε μαζί σπίτι.

Δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να σχολιάσει ακόμη και την ενδεκάδα του ΠΑΟΚ ή να βρίσει για μια χαμένη ευκαιρία. Τόσο χάλια!

5. Υποψίες πως την κερατώνεις με συνάδελφο

Κάθε φορά που εργάζεσαι ως αργά, την κερατώνεις με μια συνάδελφό σου, είναι πλέον πεπεισμένη. Έτσι, πολλές φορές σου κάνει έκπληξη και περνάει από τη δουλειά σου για να σιγουρευτεί πως η πόρτα του γραφείου σου είναι πάντα ανοιχτή και πως ή πως βρίσκεσαι κανονικά στο κουβούκλιό σου!

Φυσικά και δεν μπορεί να αντέξει το γεγονός πως μοιράζεσαι το ίδιο οξυγόνο με μερικές όμορφες γυναίκες. Η θανατική σου καταδίκη είναι προ των πυλών, κάποια από αυτές σου τηλεφωνήσει μετά τις 20:00. Κάνε διαθήκη!

4. Σου κάνει σκηνή δημοσίως

Δεν έχει πρόβλημα να σου κάνει σκηνή ζηλοτυπίας, οπουδήποτε και αν βρίσκεστε! Από το μπαρ ή το γραφείο σου, μέχρι και στο πατρικό σου. Και από

Keywords
Αναζητήσεις
πως ειναι η ζηλιαρα γυναικα,
Τυχαία Θέματα