Βρήκαμε το πιο κατάλληλο top για αυτές τις μέρες

Πολλές ήταν οι τάσεις που κυριάρχησαν τη φετινή χρονιά, με την καθεμία να έχει κάτι διαφορετικό να χαρίσει στο στιλ μας. Ένα από τα trends που αναμφίβολα γνώρισε μεγάλη επιτυχία ήταν και τα lace up tops και φορέματα. Τα είδαμε να τα φοράνε οι περισσότερες celebs, τα φορέσαμε και εμείς και σκοπεύουμε να συνεχίσουμε να το κάνουμε, αφού είναι μεν sexy, χάρη στο ντεκολτέ και τα κορδόνια που το στολίζουν, διατηρούν όμως έναν classy χαρακτήρα που τα κάνει ιδανικά ακόμα και για το γραφείο.

Φορέστε τα είτε με denim shorts και τζιν παντελόνι

για πιο χαλαρό στιλ είτε σε εκδοχή φορέματος με φλατ παπούτσια ή τακούνια, ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλετε να δημιουργήσετε. Συνδυάστε τα και με ένα ελαφρύ κιμονό και θα έχετε δημιουργήσει το πιο ωραίο boho στιλ για τη μεταβατική σεζόν που διανύουμε.

1 ΑΠΟ 6 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: lace up top, Street Style, καλοκαίρι

Keywords
Τυχαία Θέματα