Βγείτε έξω και γυμναστείτε

Ο καιρός ευνοεί για να γυμναστείτε σε εξωτερικούς χώρους.

Με την προπόνηση στην ύπαιθρο θα νιώσετε πραγματικά άλλος άνθρωπος. Ο αέρας θα σας αναζωογονήσει και οι εικόνες γύρω σας θα κάνουν ενδιαφέρουσα την άσκηση. Έχει μεγάλη διαφορά η γυμναστική στο γυμναστήριο από αυτή που γίνεται σε εξωτερικό χώρο. Ωστόσο πρέπει να την κάνετε σωστά.
Μερικές συμβουλές που πρέπει να ακολουθήσετε είναι οι εξής:

Ρυθμός: Μην κρατάτε σταθερό το ρυθμό άσκησής σας. Η εναλλαγή ταχύτητας κάθε 3 με λεπτά σας ξεκουράζει και σας γυμνάζει καλύτερα.

Ζέσταμα: Οι διατάσεις πριν και μετά την προπόνηση είναι απαραίτητες πάντα και παντού.

Σκαλιά: Σίγουρα κάπου θα υπάρχει ένα μέρος με σκάλες στην πόλη σας. Θα ήταν καλό μία φορά την εβδομάδα να πηγαίνετε και να ανεβοκατεβαίνετε τα σκαλιά. Είναι το αντίστοιχο step του γυμναστηρίου σας.

Χρονόμετρο: Καλό θα είναι να έχετε μαζί σας ένα χρονόμετρο και να μετράτε το χρόνο της κάθε άσκησής σας αλλά και της συνολικής προπόνησης. Θα καταφέρετε έτσι να μην κάνετε υπερβολές αλλά και να μην κλέβετε στο χρόνο που απαιτείται για τη γυμναστική σας.

Νερό: Γενικότερα αποφύγετε να κουβαλάτε πράγματα μαζί σας. Πιείτε νερό πριν φύγετε από το σπίτι σας και βρείτε ένα μέρος να αγοράσετε όταν τελειώσετε tην προπόνησή σας.

Ρούχα: Επειδή είναι δύσκολο να κουβαλάτε πετσέτα μαζί σας, επιλέξτε ρούχα κατάλληλα για γυμναστική. Τα βαμβακερά είναι η ιδανική λύση, καθώς απορροφούν τον ιδρώτα.

The post Βγείτε έξω και γυμναστείτε appeared first on Jenny.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα