Το show της Chanel ήταν ένα ταξίδι στο μέλλον

Την ικανότητα του Karl Lagerfeld να μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό πριν καν βγει το πρώτο look στο catwalk, λίγο πολύ την ξέρουμε όλες. Γιγάντια κουκλόσπιτα, εντυπωσιακές σάλες δείπνου, super market με την επωνυμία της Chanel… Αυτά και ακόμα πιο πολλά έχει κάνει στο παρελθόν, επομένως κάθε σεζόν η πρόκληση όλο και μεγαλώνει.

Έτσι λοιπόν και σήμερα κατάφερε να φέρει αυτό το «wow» στα χείλη μας, παρουσιάζοντάς μας μια νέα εποχή για τον ιστορικό

οίκο… Την είσοδό του στην ψηφιακή εποχή. Με το hashtag #datacenterchanel να είναι και το κεντρικό concept του show, κατάφερε να συνδυάσει το θρυλικό τουίντ ταγιέρ με τα πιο σύγχρονα gadgets, δίνοντας τον δικό του μοναδικό τόνο στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού.

Τι ξεχωρίσαμε;

Το γεγονός ότι ο Lagerfeld κατάφερε να μετατρέψει το Grand Palais σε ένα τεράστιο data center με αέρα τεχνολογικής… επανάστασης.Τα block heels που φορούσαν τα μοντέλα αλλά και οι κλασικές μπαλαρίνες του οίκου, που αποτελούν τον ορισμό του στιλ και της άνεσης.Τις ανανεωμένες τσάντες του οίκου, οι οποίες ξεφεύγουν πια από το κλασικό preppy στιλ τους και γίνονται πιο μοντέρνες, fun και… digital.Τα baseball caps που φορούσαν σχεδόν όλα τα μοντέλα, δίνοντας τον πιο laidback χαρακτήρα στα σύνολά τους.

1 ΑΠΟ 15 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries

TAGS: #datacenterchanel, Chanel, Karl Lagerfeld

Keywords
Τυχαία Θέματα