Το πιο στιλάτο “έξυπνο” ρολόι από τη Samsung

Τα κορίτσια έχουν μία ιδιαίτερη σχέση με την τεχνολογία. Την προσεγγίζουν με μία δική τους οπτική όπου το στιλ έχει πολύ σημαντικό ρόλο στη επιλογή μίας οποιασδήποτε ηλεκτρονικής συσκευής. Έτσι κι εγώ… Όταν σκέφτομαι την τεχνολογία πρώτα φροντίζω αυτό που θα διαλέξω να είναι όμορφο εξωτερικά και μετά χρηστικό.

Σε μία δίνη αναζήτησης ενός νέου κινητού τηλεφώνου, που θα ανταποκρίνεται στις αισθητικές αλλά και καθημερινές μου ανάγκες, κατέληξα στο Samsung Galaxy S6 edge+, ένα super

εργαλείο που με βοηθάει να έχω μεγάλο όγκο πληροφοριών που αφορούν στη δουλειά μου καθώς και να τις χειρίζομαι εύκολα και γρήγορα. Ως editor σε γυναικείο site, έχω την εμμονή του “online all time”.

Αυτό το κινητό λοιπόν, με έχει σώσει αλλά αυτό που πραγματικά απολαμβάνω περισσότερο είναι ένα super stylish αξεσουάρ του, το Samsung Gear S2. Ένα ηλεκτρονικό ρολόι που συνδέεται με το κινητό και έχει ασύλληπτες δυνατότητες. Έχω ενθουσιαστεί όμως περισσότερο από το design του. Έχω δει πως είναι τα υπόλοιπα ρολόγια τέτοιου τύπου και τα περισσότερα μοιάζουν με mini κομπιουτεράκια. Το GEAR S2 όμως είναι τελείως διαφορετικό. Με minimal, σύγχρονο design, στρογγυλό καντράν και λευκό λουράκι, το οποίο μπορείς να αλλάξει με οποιοδήποτε άλλο θες, το νέο ρολόι της Samsung έγινε ο στόχος μου για την επόμενη αγορά.

Για καλή μου τύχη ο Άγιος Βασίλης ήρθε νωρίς για ‘μένα και μου έκαναν δώρο το GearS2 –φυσικά κι έβαλα το χεράκι μου- και από τότε βρίσκεται μόνιμα στο χέρι μου. Οι λόγοι είναι πολλοί, οι πιο βασικοί όμως…

Είναι stylish και μπορώ άνετα να το φοράω καθημερινά, στο γραφείο αλλά κι έξω.

Πλέον δεν ψάχνω το κινητό στην τεράστια τσάντα που κουβαλάω καθημερινά. Κι όταν οδηγώ είναι πραγματικά πρόβλημα. Φοράω bluetooth και απαντάω στις κλήσεις από το ρολόι. Επίσης με βοηθάει να είμαι διακριτική στα meetings, αφού απαντάω σε κλήσεις και μηνύματα γρήγορα… σαν να κοιτάω το ρολόι μου!

Τέλος, το Gear S2 λειτουργεί με κάποιον τρόπο σαν ένας personal trainer. Μπορώ να περάσω τα προσωπικά μου στοιχεία (ύψος, βάρος κλπ) και αυτό με βοηθά στο να έχω κίνηση στην καθημερινότητά μου. Για παράδειγμα, η ζωή μου πια είναι κυρίως καθιστική, εκτός από τις 3 φορές που γυμνάζομαι μέσα στην εβδομάδα. Το Gear S2 μετράει του παλμούς αλλά και τα βήματά μου και κρατά αρχείο καθημερινά. Το καλό είναι μου υπενθυμίζει ότι πρέπει να περπατήσω! Ναι σωστά ακούσατε. Όταν κάθομαι αρκετή ώρα, το ρολόι μου δίνει σήμα ότι πρέπει να σηκωθώ και να περπατήσω.

Extra! Κορίτσια το Samsung Gear S2 φροντίζει και για την ενυδάτωσή μας, αφού έχει τη δυνατότητα να μετράω τα ποτήρια νερού που καταναλώνουμε ημερησίως.

Με περιστρεφόμενη στεφάνη και εύχρηστο μενού το Gear S2 είναι το πιο stylish tech αξεσουάρ μου!

Keywords
Τυχαία Θέματα