Το λαμπερό μακιγιάζ της Heidi Klum

12:17 4/6/2013 - Πηγή: Jenny.gr

Το διάσημο μοντέλο γνωρίζει καλά τον τρόπο για να είναι λαμπερή.

Είναι λάτρης του φυσικού μακιγιάζ. Επιλέγει τις περισσότερες φορές να τονίζει τα μήλα του προσώπου της και τα μάτια της. Αγαπάει τις bronze αποχρώσεις για τις καλοκαιρινές της εμφανίσεις. Ταιριάζουν τέλεια με τα ξανθά μαλλιά της και την σταρένια επιδερμίδα της. Το μακιγιάζ της είναι πολύ εύκολο και μπορείτε εύκολα να το αντιγράψετε.

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

Απλώστε σε όλο σας το πρόσωπο υγρό foundation.Με ένα concealer σε ανοιχτή απόχρωση καλύψτε τους μαύρους κύκλους σας και δώστε φως
στην εσωτερική γωνία των ματιών σας.Με ένα κοραλλί-καφέ ρουζ τονίστε τα κόκκαλα των μήλων σας.Με μία λευκή σκιά που περιέχει shimmer δώστε επιπλέον φως στην εσωτερική γωνία των ματιών σας αλλά και στο κινητό σας βλέφαρο.Με ένα καφέ μολύβι τονίστε τις κάτω εσωτερικές ρίζες των βλεφάρων σας.Με ένα γωνιακό πινέλο και μία σκιά σε χρυσή bronze απόχρωση τονίστε τις άνω και κάτω εξωτερικές ρίζες των βλεφάρων σας.Δημιουργήστε μία γωνία στην εξωτερική γωνία των ματιών σας με την ίδια χρυσή σκιά.Με ένα καθαρό πινέλο, σβήστε τις άκρες για πιο φυσικό αποτέλεσμα.Με ένα φυσικό ροζ κραγιόν βάψτε τα χείλη σας.Με ένα διάφανο lip gloss χαρίστε τους λάμψη.

The post Το λαμπερό μακιγιάζ της Heidi Klum appeared first on Jenny.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα