Το διεθνές βραβείο για το καλύτερο video γάμου ανήκει σε Θεσσαλονικιό

Όλα ξεκίνησαν από ένα ψέμα που είπε ο Μιχάλης Μπασιάκος σε μια κοπέλα που γνώρισε για να την «ρίξει». Της είπε πως είναι κινηματογραφιστής και πως ασχολείται με video γάμων. Αυτή ήταν η στιγμή εκκίνησης που οδήγησε τον Θεσσαλονικιό καλλιτέχνη στη νίκη του στο διεθνές διαγωνισμό Photodex/SCU για το καλύτερο video γάμου του 2014.

Το βραβείο είναι ίσως το λιγότερο. Μπαίνοντας στο site του, το camshot.gr και κατά

του γάμου να είσαι, βλέποντας τη δουλεία του, συγκινήσε και νιώθεις απρόσκλητος, μα όχι ανεπιθύμητος, καλεσμένος στη σημαντικότερη μέρα των ζευγαριών που έχει αναλάβει. Ο Μιχάλης Μπασιάκος φροντίζει να κάνει το νεονυμφο ζευγάρι αληθινούς πρωταγωνιστές της δικής τους ταινίας και αυτό το ταλέντο του τον έφερε ως το Παρίσι, για να γυρίσει το video γάμου μεταξύ ενός Γαλλομαροκινού και μιας Γαλλοαλγερινής. Αυτό ήταν το νικητήριο video.

Ο 33χρονος Μιχάλης Μπασιάκος ζει στη Βόλο και κατάφερε να διακριθεί ανάμεσα στους τελικούς 40 συμμετέχοντες για τα ολοκληρωμένα πλάνα, την άκρως καλλιτεχνική προσέγγιση και για την φροντίδα του να μην γυρίσει ένα ακόμα βαρετό και classic video γάμου, μα μια ταινία μικρού μήκους που να φτάνει «στο κουκούτσι» του έρωτα και της ευτυχίς δυο ανθρώπων.

Keywords
Τυχαία Θέματα