Το χρωματικό combo που κρύβει μέσα του όλο το καλοκαίρι

Αποτελούν σήμα κατατεθέν του ελληνικού καλοκαιριού και φέτος ειδικά συναντώνται περισσότερο από ποτέ. Ο συνδυασμός λευκών και μπλε αποχρώσεων είναι θα λέγαμε ο πρωταγωνιστής της φετινής θερινής σεζόν, με γαλαζόλευκα looks να κλέβουν την παράσταση στο street style.

Είτε επιλέξετε να το υιοθετήσετε φορώντας μπλε και λευκές ρίγες, είτε διαλέξετε ένα πιο εντυπωσιακό μοτίβο, όπως το λεγόμενο china

print (ναι, θυμίζει ακριβή πορσελάνη, εξού και το όνομα) το σίγουρο είναι ότι το αποτέλεσμα θα είναι άκρως νεανικό, εντυπωσιακό και φρέσκο. Ακόμη, τα αξεσουάρ με τα οποία θα επιλέξετε να ολοκληρώσετε το look σας θα δώσουν στα blue & white outfits σας τον χαρακτήρα που εσείς θέλετε κάθε φορά.

1 ΑΠΟ 7 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Ένα φόρεμα σε china print δημιουργεί από μόνο του μεγάλο statement, πόσο μάλλον και όταν διαθέτει ένα εντυπωσιακό V-neck.

Δείτε περισσότερα Galleries

Έχουμε ξαναπεί ότι δεν πρέπει να φοβάστε τις οριζόντιες ρίγες, και μία φούστα στο συγκεκριμένο χρωματικό combo είναι η τέλεια ευκαιρία για να το δοκιμάσετε.

Δείτε περισσότερα Galleries

Τα china prints μπορούν να σας χαρίσουν σύνολα με vintage διάθεση, ειδικά αν ενισχύσετε το όλο look με αξεσουάρ σε ταμπά αποχρώσεις.

Δείτε περισσότερα Galleries

Συνδυάστε το tropical trend με τις αποχρώσεις λευκού και του μπλε, για εμφάνιση που αξίζει στιλιστικό «άριστα»!

Δείτε περισσότερα Galleries

Πηγαίνετέ το ένα βήμα παραπέρα, επιλέγοντας τσάντα και παπούτσια επίσης σε λευκές και μπλε αποχρώσεις.

Δείτε περισσότερα Galleries

Συνδυάστε με nude αξεσουάρ, όπως μια ζώνη στη μέση και ένα ωραίο ζευγάρι πέδιλα, ώστε να μην επισκιάσετε τον bold χαρακτήρα της συγκεκριμένης τάσης.

Δείτε περισσότερα Galleries

Πειραματιστείτε ταιριάζοντας διάφορα μοτίβα μεταξύ τους, φορώντας τον συγκεκριμένο χρωματικό συνδυασμό με ένα item σε καρό ή polka dot στιλ.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: blue & white, summer looks, καλοκαίρι, μπλε και λευκό

Keywords
Τυχαία Θέματα