Το brand “klaidra” στο Summer Market των Women In Action

Το brand “klaidra” ιδρύθηκε το 2012 από τις αδελφές Κλαίρη και Φαίδρα Γάσπαρη, με σκοπό τη δημιουργία πρωτότυπων χειροποίητων αξεσουάρ με έθνικ κυρίως χαρακτήρα. Κοσμήματα, τσάντες, πετσέτες θαλάσσης είναι τα κυριότερα αξεσουάρ που θα βρει κανείς, ενώ σε αυτά προστίθεται σιγά σιγά και μια μικρή συλλογή ρούχων.

Κρόσσια και πομ πομ ήταν τα στοιχεία που χαρακτήρισαν τα πρώτα κοσμήματα και καθιέρωσαν τα klaidra. Ακολούθησαν άλλα υλικά όπως φτερά, δέρμα, ξύλο και ημιπολύτιμες χάντρες, τα οποία δεμένα με δημιουργικότητα και φαντασία συνθέτουν μέχρι σήμερα τα κοσμήματα,

που έχουν αγαπηθεί πολύ από τον κόσμο τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Το καλοκαίρι του 2015 στις δημιουργίες klaidra προστέθηκε η πρώτη συλλογή από δερμάτινες τσάντες που χαρακτηρίζονται από το ιδιαίτερο στυλ του brand και την υψηλή ποιότητα υλικών και κατασκευής. Σήμερα υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, που διατίθενται στο eshop www.klaidra.com, καθώς και σε επιλεγμένα καταστήματα.

Ο βασικός στόχος είναι η δημιουργία ιδιαίτερων αξεσουάρ, που μεταμορφώνουν μια απλή εμφάνιση και κάνουν κάθε γυναίκα να νοιώθει ξεχωριστή. RDV την Κυριακή, στις 22 Μαΐου στο Balux Prive.

website : www.klaidra.com

facebook page

instagram : klaidra

Keywords
Τυχαία Θέματα