Τι συμβαίνει με την Kate και τον William;

Γιατί η αδερφή της Pippa «πήρε» τη θέση της; Πονοκέφαλος στο παλάτι του Buckingham μετά την παρουσία της Pippa στο πλευρό του πρίγκιπα αντί της συζύγου του.

Ψίθυροι ακούγονται στους διαδρόμους του παλατιού του Buckingham μετά την απουσία της Kate για ακόμα φορά από το πλευρό του πρίγκιπα William

στο γάμο του Bear Maclean με την Daisy Dickson στο νότιο Devon το Σαββατοκύριακο.
Το νιόπαντρο ζευγάρι όπως αποκαλύπτει η Daily Mail φέρεται να ενημερώθηκε για την απουσία της την τελευταία στιγμή, καθώς το όνομα της Kate δέσποζε στο πλάνο των καλεσμένων. «Θα κάθονταν στο κεντρικό τραπέζι. Τα ονόματα της Kate και του William ήταν στο πλάνο», επισημάινει πρόσωπο στην Dailymail.

Έκπληξη βέβαια, προκάλεσε το γεγονός ότι στο πλευρό του πρίγκιπα William στο γάμο του φίλου του ήταν η αδερφή της συζύγου του Pippa Middleton. «Κανείς δεν γνωρίζει γιατί. Όλοι μιλούσαν για αυτό το επόμενο πρωί. Έμειναν και την επόμενη μέρα», τόνισε το πρόσωπο στην Daily Mail αφήνοντας απορία για το λόγο της απουσίας της Kate από το ευτυχές γεγονός. Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που η Kate απέχει, αφού το τελευταίο διάστημα δεν συνηθίζει να παρευρίσκεται στο πλευρό του William σε κοινωνικές εκδηλώσεις και ιδιαίτερα μετά τη γέννηση των παιδιών τους.

Το ζευγάρι είχε παρευρεθεί σε δεκάδες γάμους πριν από τον δικό τους το 2011, αλλά η Δούκισσα του Cambridge δεν πήγε σε κανέναν τα δύο επόμενα χρόνια, ενώ ο πρίγκιπας έχει πάει σε τουλάχιστον 5 γάμους μόνος του. Όταν πήγε στον γάμο του στενού του φίλου Tom van Straubenzee το 2013, η Kate απαθανατίστηκε σε ταξίδι για ψώνια. Η δούκισσα του Cambridge έχει χάσει και άλλες σημαντικές εκδηλώσεις, όπως τη βάφτιση της κόρης της Zara Phillips, Mia, τον περασμένο Δεκέμβριο. Η απουσία της αποτέλεσε έκπληξη, καθώς η Zara Phillips είναι νονά του πρίγκιπα George.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο μόνος γάμος στον οποίο έχουν πάει μαζί, ήταν αυτός των φίλων τους Tom Eaves και Libby Keir τον περασμένο χρόνο.

Το διαβάσαμε στο toratora.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα