Τι γίνεται όταν είναι άφαντος;

«Μα δεν χτυπάει το τηλέφωνο…»

Έχετε βγει, διασκεδάζετε με τις φίλες σας, συζητάτε τα νέα της εβδομάδας και ξαφνικά ένας ενδιαφέρον τύπος σας διακόπτει. Ο τρόπος προσέγγισης του είναι πολύ έξυπνος και χωρίς να το καταλάβετε η συζήτηση μεταξύ σας έχει ανάψει για τα καλά. Η θεματολογία ποικίλης ύλης, με βασικό κίνητρο να γοητεύσει ο ένας τον άλλον. Το τέλος της βραδιάς σας βρίσκει κάπως έτσι: Εκείνος δείχνει τρισευτυχισμένος για την γνωριμίας σας, αφού συνάντησε μια κοπέλα, που εκτός από όμορφη, είναι και έξυπνη, cool και

με χιούμορ. Ζητά λοιπόν το τηλέφωνό σας. Εσείς από την άλλη, έχετε ανανεωθεί από το φλερτ και η αυτοπεποίθηση σας έχει τονωθεί για τα καλά. Όλα μια χαρά ως εδώ, την άλλη μέρα όμως τι γίνεται;

Εσείς ξυπνάτε με μια υπέροχη διάθεση, ακολουθείτε την ρουτίνα της καθημερινότητας σας αλλά όλα μοιάζουν να είναι διαφορετικά. Και στην πραγματικότητα είναι, αφού περάσατε ένα υπέροχο βράδυ και γνωρίσατε ένα νέο άνθρωπο, ο οποίος μάλιστα από τα δικά του λεγόμενα, πρέπει να τονιστεί αυτό, φαίνεται πως θέλει να σας ξανά συναντήσει. Καθώς, όμως, η μέρα περνά και οι πιθανότητες να δώσει σημείο ζωής μειώνονται, η διάθεση σας αρχίζει να χαλάει. Στο σημείο αυτό λοιπόν, είναι που ξεκινούν και οι εξής σκέψεις, «Μα, καλά για ποιο λόγο μου ζήτησε το τηλέφωνό μου, αφού δεν είχε σκοπό να με πάρει», «Μα, μήπως το έχασε;», «Σιγά, δεν πειράζει μια ωραία βραδιά ήταν, δεν θα σκάσουμε κιόλας. Ναι, αλλά γιατί να μην πάρει» και πόσες ακόμα περνούν από το μυαλό σας κάνοντας τη διάθεση και τα νεύρα σας να ανεβοκατεβαίνουν.

Ψυχραιμία! Τέσσερα είναι τα επικρατέστερα σενάρια που αιτιολογούν την εξαφάνισή του:

• Τον «ξενέρωσε» κάτι: Η αλήθεια είναι πως τα μη λεκτικά μηνύματα επικοινωνούν πολλά περισσότερα από όσα λέμε. Μπορεί λοιπόν, να είδε κάτι που εσείς δεν αντιληφθήκατε εκείνη τη στιγμή. Μια λάθος κίνηση ή μια φράση, μπορεί να αυτομάτως να χαλάσουν τη διάθεσή του. Εξάλλου, σκεφτείτε πως δεν σας ξέρει καν ώστε να μην κινδυνεύετε από παρεξηγήσεις.

• Μπορεί να του αρέσετε τελικά τόσο πολύ, που να μην θέλει να ξεκινήσει κάτι μαζί σας. Με άλλα λόγια κακό timing. Δεν είναι σε φάση σχέσης είτε γιατί αποφεύγει τις δεσμεύσεις είτε γιατί μόλις βγήκε από μια μακροχρόνια σχέση. Το θέμα είναι πως δεν θέλει να βάλει τον εαυτό του σε μια διαδικασία να ερωτευτεί. Για να το προστατεύσει λοιπόν, δεν ξεκινά κάτι που φοβάται την τροπή που μπορεί να πάρει.

• Ανήκει στην κατηγορία των players: Τον ενδιαφέρει απλά και μόνο το παιχνίδι του φλερτ. Στόχος του είναι να γοητεύσει το θύμα και να φύγει με τηλέφωνο. Το κομμάτι της επικοινωνίας τον καλύπτει. Όσο για την εύλογη απορία, «καλά με το ερωτικό κομμάτι τι γίνεται;» Οι players έχουν «sex buddies».

• Έχει σχέση. Τα λόγια εδώ είναι περιττά. Καθαρή περίπτωση επιβεβαίωσης και τόνωσης του Εγώ του.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

The post Τι γίνεται όταν είναι άφαντος; appeared first on Jenny.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα