Τί δεν ενδιαφέρει κανέναν;

Είναι δική σας και μόνο υπόθεση.

Δεν θα πρέπει να αισθάνεστε άσχημα για τις επιλογές σας. Υπάρχουν μερικά ζητήματα που θα πρέπει να είναι προσωπική υπόθεση και μόνο.

Ό,τι αφορά το σεξ. Είναι δικαίωμα σας να έχετε όσους εραστές θέλετε. Ή να μην έχετε κανένα. Δεν μπορεί να σας κρίνει κανείς γι” αυτό αλλά ούτε και θα πρέπει να μπείτε στη διαδικασία να εξηγήσετε τη σκέψη σας.Εάν και πότε θα αποκτήσετε παιδιά. Εννοείται πως για το πότε θα γίνετε γονείς, δεν μπορεί να αποφασίσει κανένας άλλος. Και δεν θα πρέπει να επιτρέψετε σε τρίτους κάτι τέτοιο. Όταν νιώσετε την ασφάλεια ή την επιθυμία
να δημιουργήσετε οικογένεια, τότε να το κάνετε. Πολλές φορές οι επεμβαίνουν στη ζωή των παιδιών τους, κάνοντας τους στην κυριολεξία «πλύση εγκεφάλου» για το πότε θα αποκτήσουν εγγόνι. Δεκτό απ” τη μεριά τους, αλλά μέχρι ένα σημείο.Για το που μένετε. Είναι δύσκολοι οι καιροί, και πολλοί νέοι αναγκάζονται να γυρίσουν στο πατρικό τους ή να βρουν κάποιο συγκάτοικο, προκειμένου να μοιραστούν τα έξοδα. Με ποιον μένετε, πού και γιατί, είναι δικό σας θέμα.Να θέσεις την καριέρα σου ή την προσωπική σου σε προτεραιότητα; Μπορεί για ένα διάστημα να θέλεις να αφοσιωθείς στην καριέρα σου, ενώ σε κάποια άλλη φάση της ζωής σου να έχει σημασία η προσωπική σου ζωή.

Συνεπώς, δεν χρειάζεται να στεναχωριέστε αν κάποιος ασκεί έντονη κριτική για τη ζωή σας, σε θέματα που είναι τόσο προσωπικά. Είναι επιλογές που θα πρέπει να κάνετε μόνοι σας. Οι συνέπειες αυτών θα φέρουν τη δική σας ευθύνη και όχι των άλλων. Μην απολογείστε λοιπόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα