Θέλετε να κάνετε αποτοξίνωση;

Θα πρέπει να πείτε όχι σε μερικές συνήθειές σας.

Οι τοξίνες στο ανθρώπινο σώμα προέρχονται από πολλούς παράγοντες. Το τσιγάρο, το αλκοόλ, το άγχος ακόμα και η ατμοσφαιρική ρύπανση συμβάλλουν στην συγκέντρωση τοξινών. Όταν λοιπόν θέλετε να καθαρίσετε το εντερικό σας σύστημα και να «διορθώσετε» τυχόν φθορές που έχει υποστεί η επιδερμίδα σας θα πρέπει να στερηθείτε κάποιες συνήθειές σας, που πιθανότατα θεωρείτε απολαυστικές.

Καφές-Τσάι:

Για πολλούς είναι το πρωινό ρόφημα που τους ξυπνάει. Ωστόσο σύμφωνα με έρευνες η κατανάλωση 5-6 κούπες την ημέρα οδηγούν σε τοξίνωση του οργανισμού. Νευρικότητα, ξηρό δέρμα και αίσθημα κούρασης είναι κάποια από τα συμπτώματα που δημιουργούν. Περιορίστε την κατανάλωση σε 1-2 κούπες ημερησίως. Φυσικά το ιδανικό είναι να αντικαταστήσετε τα συγκεκριμένα ροφήματα με φρέσκους χυμούς.

Αλκοόλ: Θεωρείται από τα πιο τοξικά είδη που υπάρχουν. Προκαλεί βλάβες σε διάφορα όργανα του σώματος όπως είναι το συκώτι και αφυδατώνει την επιδερμίδα σας. Συνιστάται η πλήρης αποφυγή του κατά την αποτοξίνωση.

Αλάτι: Λόγω του έντονου πρηξίματος που προκαλεί, θα πρέπει να το ελαττώσετε.

Ζάχαρη: Προκαλεί απότομες εναλλαγές στην συμπεριφορά. Επιπλέον οι πονοκέφαλοι μπορεί να οφείλονται στην υπερβολική κατανάλωσή της. Επιλέξτε light επιλογές ή καλύτερα με χαμηλά λιπαρά.

Keywords
Τυχαία Θέματα