Ταξιδέψτε και νιώστε…σαν στο σπίτι σας!

Υπάρχει τρόπος να ταξιδέψεις όπου θέλεις χωρίς να πληρώσεις µια περιουσία για διαµονή και να µείνεις στα ωραιότερα διαµερίσµατα του κόσµου…αλλά και να αποκτήσεις ένα επιπλέον εισόδηµα νοικιάζοντας το δικό σου.

Eίναι ο νέος τρόπος για να αποκτήσεις ένα έξτρα εισόδηµα νοικιάζοντας απευθείας σε ταξιδιώτες το διαµέρισµα, το σπίτι, ή το εξοχικό σου αλλά και για να ταξιδεύσεις ανά τον κόσµο, εύκολα άνετα και οικονοµικά, νοιώθοντας σαν στο σπίτι σου, όπου και να είσαι, αποφεύγοντας τις υπέρογκες χρεώσεις των ξενοδοχείων την ίδια στιγµή που βιώνεις την ατµόσφαιρα του προορισµού σου σαν να είσαι

µόνιµος κάτοικος εκεί. Η Τravelstaytion είναι η εταιρία που θα σε βοηθήσει να δεις το διαµέρισµα, το εξοχικό σου η µία βίλα από διαφορετική οπτική αλλά και να βιώσεις µια ποιοτική εµπειρία διαµονής νοιώθοντας σαν στο σπίτι σου, όποιο προορισµό και αν επισκεφθείς. Αποτελεί µια καινοτόµα πλατφόρµα που καλύπτει την έντονη πλέον ανάγκη για την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση ενός ακινήτου σε συνδυασµό µε την ευρύτερη τάση του τουριστικού κοινού να µειώσει τον προϋπολογισµό που απαιτείται για µία οικονοµική διαµονή.

Ο καθένας µπορεί να εγγραφεί και να καταχωρήσει το χώρο του εύκολα, γρήγορα και κυρίως δωρεάν, ενώ ταυτόχρονα µπορεί να περιηγηθεί και να επιλέξει το ιδανικό µέρος για την διαµονή του ανάµεσα σε χιλιάδες καταχωρήσεις σε όλη την Ευρώπη. Τα πλεονεκτήµατα δεν σταµατούν εδώ. Οι οικοδεσπότες επικοινωνούν απευθείας µε τον ενδιαφερόµενο ταξιδιώτη µέσω της εύχρηστης πλατφόρµας, κατατοπίζοντας τον τόσο για το διαµέρισµα που επιθυµεί να ενοικιάσει, όσο και για τα πλεονεκτήµατα της ευρύτερης περιοχής αλλά και του προορισµού που επισκέπτονται.

Η διαπροσωπική σχέση που δηµιουργείται πριν την πραγµατοποίηση του ταξιδιού είναι αυτή που κάνει τους ταξιδιώτες να νοιώσουν οικεία στην γειτονία που θα επιλέξουν να µείνουν αλλά και να αποφύγουν τον τουριστικό συνωστισµό!

Η συναλλαγή µέσω της πλατφόρµας του TravelStaytion απλοποιεί την όλη διαδικασία καθώς και οι δύο πλευρές διασφαλίζονται σε ένα προστατευµένo online περιβάλλον.

Η ιδέα για τη δηµιουργία του TravelStatyion προήλθε από την προσωπική προσπάθεια του ιδρυτή της εταιρίας να δεi την αισιόδοξη οπτική των αρνητικών προσήµων που έµπαιναν µπροστά από όλους τους εµπορικούς κλάδους της Ελλάδας λόγω κρίσης. Ύστερα από τη µεγάλη δυσκολία που αντιµετώπιζαν ιδιοκτήτες ακινήτων να πληρώσουν φόρους και δάνεια και µε τις αξίες και τα ενοίκια να µειώνονται, η δηµιουργία µιας νέας διεξόδου αξιοποίησης ήταν αναγκαία. Η άσχηµη αυτή κατάσταση σε συνδυασµό µε το γεγονός ότι η µόνη ελπιδοφόρα αγορά είναι αυτή του τουρισµού, γέννησε αυτή την καινοτόµα και συνδυαστική ιδέα. Οι πρώτες δοκιµές πραγµατοποιήθηκαν στο Λονδίνο, µιας και η εταιρία έχει ιδρυθεί εκεί απο τον Έλληνα ιδιοκτήτη της. Η ζήτηση διαµερισµάτων στο κεντρικό Λονδίνο για την κάλυψη τουριστικών αναγκών κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού ήταν πολύ παραπάνω του αναµενόµενου. Η επόµενη ακριβώς ερώτηση ήταν “γιατί όχι και στην Ελλάδα΄”.

Η αναγνώριση της προσπάθειας, έδωσε την δυνατότητα στην οµάδα νέων που δηµιούργησε το Travelstaytion όχι µόνο να πραγµατοποιήσουν το όραµά τους αλλά και να γιορτάζουν σε σύντοµο χρονικό διάστηµα την εγγραφή εκατοντάδων µελών και κρατήσεων.

Την επιτυχία τους αναγνώρισε άλλωστε και η Guardian που επεσήµανε και επαίνεσε σε άρθρο της την επιχειρηµατική δραστηριότητα της TravelStaytion…

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > 1 από 9 < >

The post Ταξιδέψτε και νιώστε…σαν στο σπίτι σας! appeared first on Jenny.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα