Τα συναισθήματα πριν το γάμο

Μία από τις πιο σημαντικές ημέρες της ζωής σας πλησιάζει.

Το άγχος είναι το πρώτο συναίσθημα που νιώθετε. Ετοιμασίες, νυφικό, καλεσμένοι, τραπέζι γάμου, περιποίηση επιδερμίδας όλα πρέπει να μπουν σε πρόγραμμα. Είναι λογικό στην αρχή που έχετε τόσες υποχρεώσεις να καλύψετε να μην έχετε συνειδητοποιήσει τι σας συμβαίνει.
Ωστόσο κάποιες στιγμές ηρεμίας είναι απαραίτητες.
Εκείνα τα λεπτά σκεφτείτε όλες τις όμορφες στιγμές που έχετε ζήσει με το σύντροφό σας, ονειρευτείτε το μέλλον σας και αισθανθείτε όλα αυτά τα όμορφα συναισθήματα που νιώθετε για τον άνθρωπο που επιλέξατε να είναι

στο πλάι σας για μία ζωή.
Να ξέρετε ότι όταν έχετε κάνει σκέψεις και έχετε συνειδητοποιήσει μόνη σας τι σημαίνει γάμος και τι θα συμβεί την ημέρα του γάμου, θα νιώθετε πιο ήρεμες και με λιγότερο άγχος όταν θα έρθει η μεγάλη ημέρα.
Φυσικά σε κάθε περίπτωση η συγκίνηση και η αγωνία είναι αναμενόμενα συναισθήματα που σχεδόν χρειάζονται. Απλά προσπαθήστε να τα ελέγξετε πριν φτάσει η ημέρα γάμου.
Επιπλέον θα πρέπει να σκεφτείτε και λίγο πιο πρακτικά. «Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει» και την ημέρα του γάμου σας δεν μπορείτε να το αλλάξετε. Γι αυτό απολαύστε την περιποίηση, νιώστε την αγωνία-η οποία διατηρείτε μέχρι να φτάσετε στην εκκλησία, στο σύζυγό σας- και συγκινηθείτε τόσο, όσο αρμόζει στο κλίμα της ημέρα.

1 από 7 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Η αγκαλιά του συντρόφου σας είναι απαραίτητη.

Όταν έρθει εκείνη η ημέρα, μην σκέφτεστε τίποτα. Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει.

Ένα φιλάκι είναι λίγο κάποιες φορές.

Ζήστε την κάθε στιγμή.

Μην αφήσετε το χέρι του συντρόφου σας.

< >

Keywords
Τυχαία Θέματα