Τα στιλιστικά μυστικά που κρύβονται στο Instagram της Gigi Hadid

Είναι περιττό πια να μιλάμε για model of the moment κτλ αφού η Gigi έχει καταφέρει πλέον να εδραιωθεί στον χώρο της μόδας, παρά το ότι είναι μόλις 21. Εκτός από τα συγκλονιστικά looks της επάνω στα catwalks, διαθέτει φυσικά και όλο το πακέτο για super street εμφανίσεις, κάτι που γίνεται αντιληπτό τόσο από τις paparazzi φωτογραφίες όσο και μέσα από το ίδιο της το Instagram.

Μάλιστα, αν

και διαθέτει μια ιδιαίτερα θηλυκή και sexy σιλουέτα, το νεαρό της ηλικίας της θα λέγαμε ότι ταιριάζει άψογα με το πιο casual στιλ που αγαπά και η ίδια, το οποίο ξέρει πώς να το υποστηρίξει με τον καλύτερο τρόπο. Δείτε τις εικόνες στην παρακάτω gallery όπου θα βρείτε 10 looks της που έχουμε ξεχωρίσει, ενώ ενδεικτικά, προσέξαμε πως:

Της αρέσει να συνδυάζει casual κομμάτια με πιο θηλυκά παπούτσια, όπως ψηλοτάκουνα πέδιλα ή over the knee μπότες (θυμηθείτε πόσο τις αγαπάμε αφού είναι ό,τι πιο hot για φέτος).Φοράει πιο «βραδινά» κομμάτια, όπως ένα little black dress, ακόμα και το πρωί, συνδυάζοντάς το με πιο casual items.Δημιουργεί εύκολα το πιο χαλαρό και laidback σύνολο απλά και μόνο ρίχνοντας ένα jacket στους ώμους της.

1 ΑΠΟ 10 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Ακόμα και με ένα εντελώς casual σύνολο, ξέρει καλά να τονίζει τα δυνατά της σημεία – στην προκειμένη, τους τέλειους κοιλιακούς της.

Δείτε περισσότερα Galleries

Το black & white δείχνει κομψό σε κάθε περίσταση, ειδικά αν πρόκειται για ένα turtleneck σε συνδυασμό με classy μαύρα αξεσουάρ.

Δείτε περισσότερα Galleries

Τα λευκά sneakers είναι η αδυναμία της, όπως έχουμε ξαναπεί.

Δείτε περισσότερα Galleries

Το μικρό μαύρο φόρεμα δεν είναι μόνο για επίσημες περιστάσεις. Με ένα casual cardigan δείχνει εξίσου cool και για τις πρωινές ώρες.

Δείτε περισσότερα Galleries

Οι over the knee μπότες είναι ό,τι πιο hot για φέτος και η Gigi είναι άπιαστη στο να τος συνδυάζει ακόμα και με πιο athletic κομμάτια.

Δείτε περισσότερα Galleries

Με denim jacket με patchworks, top με logos και στρογγυλά γυαλιά ηλίου, μοιάζει βγαλμένη κατευθείαν από τα 90s.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ένα ριγμένο jacket στους ώμους κάνει αυτόματα οποιαδήποτε εμφάνιση πολύ πιο cool και χαλαρή.

Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries

Δε χρειάζεστε πολλά για να δημιουργήσετε statememt. Αρκεί ένα εντυπωσιακό πανωφόρι με έντονο μοτίβο.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα θα κάνει οποιοδήποτε casual outfit πολύ πιο θηλυκό, με μία μόνο κίνηση.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: athleisure, casual στιλ, Gigi Hadid, gigigrams, Instagram, μοντέλο

Keywords
Τυχαία Θέματα