Τα πράγματα που μας έχουν κάνει να κολλήσουμε αυτό τον καιρό

Η Τίνα δεν μπορεί να ξεπεράσει το…αβοκάντο

Ήταν να μην πάρω αβοκάντο από το σούπερ μάρκετ…αυτό ήταν!
Από τότε που το αγόρασα και έφτιαξα μόνη μου guacamole, κόλλησα. Θέλω κάθε μέρα, σε όλα μου τα γεύματα να υπάρχει το αβοκάντο. Στο πρωινό μου σε ένα τοστ με σπανάκι και ντομάτα, στο smoothie μου μαζί με μπανάνα, πράσινο μήλο και μέλι, στο μεσημεριανό μου στη σαλάτα με ψιλοκομμένη ντομάτα, κρεμμύδι και αλάτι και φυσικά στο βραδινό μου, μέσα σε ένα

burrito με κοτόπουλο.
Διαβάστε για τα θρεπτικά συστατικά του αβοκάντο και εντάξτε το κι εσείς στα γεύματά σας, είναι πραγματικά υγιεινό και πρέπει να το επιλέγουμε. Βέβαια θέλει μέτρο, γιατί έχει και αρκετές θερμίδες, γι αυτό προσέξτε!
Αν ψάχνετε συνταγές με αβοκάντο, απευθυνθείτε σε εμένα, έχω βρει άπειρες…Πρόκειται για ένα πραγματικό addiction, όχι αστεία!

Η Τζουλιάνα έχει κολλήσει με το τένις

Όλοι έχουµε ακούσει ότι το τένις αναφέρεται ως «άθληµα για µια ζωή». Και αυτή είναι η πραγματικότητα. Το τένις είναι η καινούρια μου αγάπη. Μου αρέσει να παίζω αλλά μου αρέσει και να το παρακολουθώ. Γιατί; Γιατί είναι ένα άθλημα μοναδικό, έχει το δικό του χαρακτήρα. Το τένις δεν αποτελείται μόνο από δυο παίκτες που χτυπάνε ένα κίτρινο μπαλάκι, είναι κατά κύριο λόγο ατομικό άθλημα που δίνει έμφαση στο ανταγωνιστικό πνεύμα. Αυτό που κάνει το τένις διαφορετικό είναι ο θόρυβος, μάλλον η έλλειψη θορύβου στις εξέδρες κατά τη διάρκεια του αγώνα. Είναι μάλλον το μοναδικό άθλημα που έχει τόσο ησυχία. Ούτε φωνές, ούτε κανιβαλισμοί, ούτε βωμολοχίες, τίποτα από όλα αυτά. Όσοι επιλέξουν να το παρακολουθήσουν από κοντά πρέπει να είναι ευγενικοί και πειθαρχημένοι, όπως και οι παίκτες. Το τένις είναι ένας διαφορετικός κόσμος, είτε το παρακολουθείς, είτε παίζεις. Μου αρέσει να κάνω και τα δυο, με αγαπημένο μου παίκτη το Novak Djokovic ή αλλιώς τον απίστευτο, το μοναδικό Nole.

Η Νίκη το έχει γυρίσει στα ντοκιμαντέρ

Αφού δουλεύω που δουλεύω όλη τη μέρα και ο εγκέφαλός μου έρχεται συνεχώς σε επαφή με πληροφορίες που έχουν να κάνουν με την οικογένεια Kardashian και πώς θα φορέσουμε φέτος τα metallics, αποφάσισα κάθε Παρασκευή βράδυ, στις 21.00, να το ρίχνω στα ντοκιμαντέρ για να με «ταΐζω» και λίγο ποιότητα και ιστορία. «Ελλάδα από το Α ως το Ω» λέγεται η εκπομπή που επισκέπτεται έναν τόπο κάθε εβδομάδα και που έχω κολλήσει. Προβάλλεται στο OTE HISTORY (ναι ναι κάθε Παρασκευή στις 21.00) και για να είμαι σωστή δεν προβάλλεται απλά, αλλά είναι η πρώτη πρωτότυπη παραγωγή του. Μέσα από εδώ ταξιδεύω σε διαφορετικά μέρη σε όλη την Ελλάδα μέσα από τα μάτια σημαντικών Ελλήνων, οι οποίοι παίρνουν το ρόλου του ξεναγού. Τι Κομοτηνή έχω πάει, τι Τρίκαλα, τι έμαθα την ιστορία του Πειραιά, πετάχτηκα μέχρι τη Θεσσαλονίκη και τα Ιωάννινα…Έχω γίνει εξπέρ σας λέω!

Η Μαρία τώρα τελευταία δεν πάει πουθενά χωρίς τις πέρλες της

Δεν θα πρωτοτυπήσω και πολύ, θα παίξω στο «γήπεδό» μου και θα σας μιλήσω για τι άλλο, ένα αξεσουάρ. Τι να κάνω, αφού περνάω τη φάση που ψάχνω διαρκώς πώς να κάνω πιο ενδιαφέροντα τα σύνολα του φθινοπώρου; Τις τελευταίες μέρες λοιπόν, το νέο μου κόλλημα δεν είναι άλλο από τις πέρλες! Ναι, το πιο θηλυκό αξεσουάρ που μπορεί να επιλέξει καμιά μας, το οποίο όμως μέχρι πρότινος εγώ δεν ήθελα ούτε να το βλέπω, έγινε τώρα η νέα μου αγάπη. Με το που έπεσα πάνω στο συγκεκριμένο κολιέ με διπλή σειρά από πέρλες, το οποίο είχα αγοράσει πριν πολλά (πολλά όμως!) χρόνια και δεν είχα φορέσει σχεδόν ποτέ, είπα «εδώ είμαστε». Είναι άλλωστε τόσο ευκολοφόρετο που ήδη το έχω φανταστεί σε συνδυασμό με το κλασικό little black dress αλλά και επάνω από ένα ζιβάγκο ή φορεμένο με ένα ωραίο λευκό πουκάμισο.

H Κατερίνα δεν μπορεί να φανταστεί σαββατοκύριακο χωρίς Πλάκα

Με ένα από τα πράγματα που έχω κολλήσει τον τελευταίο καιρό, είναι οι βόλτες με τους φίλους μου κάτω από την Ακρόπολη. Κάθε Σάββατο ή Κυριακή μεσημέρι, δίνουμε το καθιερωμένο μας ραντεβού, στην στάση Ακρόπολη στο μετρό. Με το που συναντηθούμε όλοι μαζί, ξεκινάμε την αγαπημένη μας διαδρομή από τον πεζόδρομο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου, κάνοντας μια στάση αρχικά στο νέο μουσείο της Ακρόπολης. Έξω, στην ανοιχτή βεράντα, πίνω τον καφέ μου και απολαμβάνω από ψηλά την μοναδική θέα της Αθήνας. Απέναντι κάθε φορά αντικρίζω, κάτι μοναδικό, απαράμιλλης αισθητικής, τον ναό του Παρθενώνα. Αμέσως μετά τον καφέ μας, ο περίπατος μας συνεχίζει στην ιστορική Πλάκα, με τα ρομαντικά σοκάκια και τα μικρά καταστήματα στην σειρά. Όποτε περνάω από εκεί, κάθε φορά παρατηρώ και κάτι νέο, διαφορετικό που με εμπνέει. Όλα τα μέρη γύρω από την Ακρόπολη, εκπέμπουν μια θετική αύρα που με χαλαρώνει και είναι ότι πρέπει, μετά από μια απαιτητική εβδομάδα!

Keywords
Τυχαία Θέματα