Τα πάντα… πλην τις ρακέτες! – Οδηγός στιλ για εξορμήσεις με ιστιοπλοϊκό

15:15 1/6/2016 - Πηγή: Jenny.gr

«Η απλότητα είναι το κλειδί για την αληθινή κομψότητα» είπε η διαχρονική Coco Chanel και οι διακοπές στο σκάφος είναι ιδανική ευκαιρία να ανακαλύψεις πώς η ελαφρότητα συνδέεται με τη διαχρονική κομψότητα.

Οι διακοπές με σκάφος είναι must φέτος το καλοκαίρι, ας είμαστε προετοιμασμένες! Και επειδή ο χώρος αποθήκευσης στο σκάφος είναι περιορισμένος, δε μπορείς να πάρεις μαζί όλη την ντουλάπα σου, ούτε θα σου χρειαστεί και το ξέρεις.

Αν σκεφτείς πρακτικά, επιλέξεις mix n match ρούχα και αξεσουάρ, όχι μόνο θα είσαι άνετη αλλά θα έχεις ήδη χώρο και για τα σουβενίρ.
Αυτή είναι η απόλυτη checklist με αυτά που θα σου χρειαστούν σε μια εβδομάδα διακοπών με σκάφος, χωρίς να σου λείψει τίποτα!

Μαγιό: Θα φοράς το μαγιό σου συνέχεια και το ξέρεις. Πάρε μαζί σου τουλάχιστον 2 ζευγάρια, το ένα να στεγνώνει, ενώ φοράς το άλλο. Είναι μικρά και ελαφρά, μπορείς απροβλημάτιστα να πάρεις μαζί και τέσσερα ή πέντε!Ελαφρά ρούχα: 2 φορέματα, 3 μπλουζάκια, 2 ζευγάρια σορτς σε σχέδια και αποχρώσεις που να συνδυάζονται εύκολα μεταξύ τους θα σου λύσουν τα χέρια για όλες τις περιστάσεις. Ένα μάξι φόρεμα είναι η πιο stylish επιλογή για τις δροσερές νύχτες στο σκάφος αλλά και για νυχτερινή έξοδο στο νησί!Αντιηλιακή προστασία: Γυαλιά ηλίου, αντιηλιακή λοσιόν για σώμα, πρόσωπο και μαλλιά θα γίνουν οι καλύτεροι φίλοι σου κατά τη διάρκεια της ημέρας. Συμπλήρωσε απαραίτητα με ένα πλατύγυρο καπέλο, γιατί η προστασία από τον ήλιο είναι σύμμαχος με το στυλ!

Κάλυψη: Αν δε σου αρέσει να τριγυρνάς στο σκάφος με το μαγιό, πρόσθεσε στη βαλίτσα παρεό και καφτάνια, με τα αγαπημένα σου prints, κλασσικά floral η ευκολοσυνδύαστες μονοχρωμίες.Αντιανεμική προστασία: Σίγουρα το πρώτο που έχεις στο μυαλό σου είναι ο καυτός ήλιος, αλλά μην ξεχνάς ότι σε διακοπές με σκάφος, ο άνεμος είναι με το μέρος σας! Ένα αντιανεμικό τζάκετ θα σου προσφέρει την προστασία που χρειάζεσαι. Μια πασμίνα ή ένα πουλόβερ, είναι πολύ καλή ιδέα για τη νυχτερινή ψύχρα.Φλατ παπούτσια με αντιολισθητικές σόλες: Θα μπορούσες να είσαι ξυπόλητη όλη την ώρα, αλλά προτείνουμε να έχεις τα πόδια καλυμμένα για να αποφύγεις τυχόν ατυχήματα σε ολισθηρά μέρη του σκάφους. Τα ψηλοτάκουνα παπούτσια αποκλείονται, όχι μόνο για λόγους ευστάθειας και ισορροπίας, αλλά και γιατί μπορούν να προκαλέσουν ζημιά στο λείο κατάστρωμα. Προτίμησε άνετες σαγιονάρες για τις ώρες πάνω στο σκάφος και ένα ζευγάρι σανδάλια για τις βραδινές εξορμήσεις στα νησιά.

Όσο για τις ρακέτες, ευκαιρία να απολαύσεις μια εβδομάδα στις πιο όμορφες, ανεξερεύνητες παραλίες μακριά από την πολυκοσμία και τις ενοχλητικές συνήθειες της αμμουδιάς! Τι περιμένεις, μπες στο vyra.com και επωφελήσου από τις απίστευτες προσφορές για διακοπές με σκάφος στην καρδιά του καλοκαιριού ή, γιατί όχι, και το Σεπτέμβρη!

Keywords
Τυχαία Θέματα