Τα μυστικά της σιλουέτας της Jessica Alba

Η ποιοτική ζωή σε συνδυασμό με άσκηση και υγιεινή διατροφή την κρατάνε σε φόρμα.

Ο νούμερο ένα κανόνας για τους ανθρώπους που προσπαθούν να χάσουν βάρος, είναι ουσιαστικά ο τρόπο ζωής που ακολουθούν. Συνίσταται πάντα υγιεινή διατροφή σε συνδυασμό με άσκηση. Οι εξαντλητικές δίαιτες και η υπερβολική άσκηση είναι απαγορευμένες συνήθειες για όλους. Αυτό το γνωρίζει καλά η Jessica Alba και ο personal trainer της. Όλα αυτά τα χρόνια η διάσημη ηθοποιός ακολουθεί κάποιους κανόνες στη ζωή της, οι οποίοι την βοηθάνε

να μένει fit.

Ποιοι είναι αυτοί οι κανόνες;

Διαβάστε παρακάτω τί συμβουλεύει η Jessica Alba:

Ξεκινήστε με ένα καλό πρωινό: Ξεκινήσετε την ημέρα σας με μια προπόνηση ή με ένα υγιεινό πρωινό μέσα σε μια ώρα από το ξύπνημά σας. Το ένα ή το άλλο θα ενεργοποιήσει το μεταβολισμό σας.

Αγαπήστε την προπόνησή σας: Η γυμναστική που έχετε επιλέξει πρέπει να είναι πάνω από όλα διασκεδαστική για εσάς. Αν δεν είναι τότε δεν θα έχετε όρεξη και δεν θα αποδίδετε σωστά .

Μην εξαντλείτε τις αντοχές σας: Η απόδοσή σας στη γυμναστική να είναι στο 80% περίπου. Μην φτάνετε στα όρια σας και σε καμία περίπτωση μην τα ξεπερνάτε. Επιπλέον τα μικρά και συχνά γεύματα όλη την ημέρα, θα σας χαρίσουν την απαιτούμενη ενέργεια.

Ακούστε το σώμα σας: Η γυμναστική να είναι βιώσιμη και όχι κουραστική. Μην επιχειρήσετε να γυμναστείτε δύο φορές την ημέρα για να χάσετε βάρος, δεν θα έχετε κάποιο αποτέλεσμα. Το σώμα σας δεν θα μπορέσει να αντεπεξέλθει και θα έχετε πιθανούς τραυματισμούς. Με αποτέλεσμα να χάσετε την προπόνηση των υπόλοιπων ημερών.

Πίνετε πολύ νερό: Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι αφυδατωμένοι και οι ίδιοι δεν το γνωρίζουν. Το νερό είναι πολύτιμο στον ανθρώπινο οργανισμό και βοηθάει αρκετά το μεταβολισμό.

Έχετε μια θετική στάση στη ζωή σας: Αν έχετε θετική σκέψη και βλέπετε το ποτήρι μισογεμάτο, τότε η ημέρα σας θα κυλάει πιο όμορφα. Το χαμόγελο και η θετική σκέψη είναι απαραίτητη στη ζωή σας.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

The post Τα μυστικά της σιλουέτας της Jessica Alba appeared first on Jenny.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα