Τα μηνιαία ζώδια της Athens Voice από τον Γιώργο Πανόπουλο από 01/02/2016 – 29/02/2016

Διαβάστε τις μηνιαίες προβλέψεις της Athens Voice από τον Γιώργο Πανόπουλο από 01/02 – 29/02/2016.

1 ΑΠΟ 12 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > ΚΡΙΟΣ

Γεννημένος/η το πρώτο και δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου –από το 2008 ήδη οι γεννημένοι τις πρώτες μέρες και σε δεύτερο κύμα το 2012 είτε με τον Πλούτωνα είτε με τον Ουρανό– προσπάθησες ή προσπαθείς να διατηρήσεις μεσοπέλαγα και με φουρτούνα τη βάρκα στην επιφάνεια. Είτε η οικογένεια δεν είναι το καταφύγιο που πίστευες ότι ήταν

είτε η επαγγελματική ζωή τραντάχτηκε συθέμελα είτε οι συντροφικές- ερωτικές σχέσεις ταρακουνήθηκαν ή κατέρρευσαν είτε η ζωή βρήκε τρόπους να σε δοκιμάσει άγρια, το σίγουρο είναι ότι χρειάστηκε ή χρειάζεται να πάρεις μερικές γενναίες αποφάσεις και να αντιμετωπίσεις κρίσεις που αλλάζουν τη ροή της ζωής σου και σένα τον ίδιο ριζικά.

Με τον Ερμή (μέχρι τις 13/2) και την Αφροδίτη στον Αιγόκερω (μέχρι τις 17/2) η προσοχή είναι στραμμένη στην επαγγελματική ζωή και σου δίνεται η δυνατότητα για θετικές εξελίξεις ή για μια καλόδεχτη νηνεμία. Και για μια κοινωνική ζωή που έχει κινητικότητα και πιθανόν είναι ευχάριστα έντονη. Κάτι που ίσως χρειαστεί να σκεφτείς τώρα που ο Άρης συνεχίζει να βρίσκεται για όλο το μήνα στον Σκορπιό είναι ότι μερικές φορές οι ευσεβείς πόθοι και ο ενθουσιασμός σου σε έβαλαν σε σχέσεις που δεν σου βγήκαν σε καλό, άρα ξέρεις πόσο επικίνδυνες μπορούν να γίνουν.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries TAYΡΟΣ

Ο Άρης συνεχίζει και αυτό το μήνα να βρίσκεται στον Σκορπιό, γεγονός που σηματοδοτεί ένα σημαντικό μήνα είτε επαγγελματικά είτε προσωπικά, οικογενειακά ή συντροφικά. Αυτή την επιρροή μπορεί να εμπεριέχει σύγκρουση, αντιπαραθέσεις, κόντρες σε κάποια σχέση που σε ενδιαφέρει και σε επηρεάζει άμεσα, αλλά λειτουργεί και σαν τεστ για να δεις πού βρίσκονται οι σχέσεις σου ή μία σχέση που σε νοιάζει ιδιαίτερα, δηλαδή να διαπιστώσεις αν αντέχει σε δύσκολες εποχές και αν τελικά αξίζει ή δεν αξίζει τον κόπο. Σαφώς και είσαι δυσκίνητος/η στις αποφάσεις σου, αλλά τώρα αν υπάρχουν προβλήματα σχέσεων δεν μπορείς να μην τα δεις ή να σφυρίξεις αδιάφορα. Η Αφροδίτη στον φιλικό σου Αιγόκερω μέχρι τις 17/2 φαίνεται ότι λειτουργεί πυροσβεστικά όπου τα πράγματα πάνε να ξεφύγουν προσθέτοντας κατανόηση, ψυχραιμία και συζήτηση όπου υπάρχουν διαφορές.

Να σημειώσω ότι αν δεν βρίσκεσαι σε σχέση, τα επαγγελματικά γίνονται θέμα είτε θετικά είτε αρνητικά και ότι αυτός ο μήνας μπορεί να είναι ένας μήνας γνωριμιών ή συναντήσεων που μπορούν να εξελιχθούν και συναισθηματικά.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτός ο μήνας στο πρώτο του σχεδόν μισό –με τον Ερμή στον Αιγόκερω (μέχρι τις 13/2) και την Αφροδίτη στον Αιγόκερω (μέχρι τις 17/2)– στρέφει την προσοχή σου σε πρακτικά θέματα οικονομικών συνεργασιών, συνεταιρισμών και οικονομικών δοσοληψιών, λογαριασμών, δανείων, υποχρεώσεων, ενώ είναι πιθανή μια έκπληξη που έρχεται να σου δώσει μια ανάσα, να σε ελαφρώσει ή να σε βοηθήσει οικονομικά. Ταυτόχρονα το μαζί σε μια σχέση είτε σε προβληματίζει είτε το απολαμβάνεις – η ουσία είναι ότι έχεις ανάγκη και επιθυμείς διακαώς τη συντροφικότητα αυτή την εποχή χωρίς παρενέργειες και ναι μεν αλλά…

Το δεύτερο μισό του μήνα με τον Ερμή στον Υδροχόο (από τις 17/2 – 12/3) και την Αφροδίτη στον Υδροχόο (από τις 17/2 – 12/3) είσαι περισσότερο ο εαυτό σου και στα νερά σου.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχουμε και λέμε: 1. Με τον Ερμή στον Αιγόκερω (μέχρι τις 13/2) και την Αφροδίτη στον Αιγόκερω (μέχρι τις 17/2) επικεντρώνεσαι στις σχέσεις που είτε μπορούν να είναι συναισθηματικές/συντροφικές είτε να αφορούν επαγγελματικές συνεργασίες. Αυτό σημαίνει ότι σε όποια ψυχολογική κατάσταση κι αν είσαι, ή σε οποιοδήποτε σημείο μιας αισθηματικής σχέσης κι αν βρίσκεσαι, μπορεί να επικρατήσει νηνεμία τώρα, συνεννόηση, σύσφιξη σχέσεων ή ανανέωσή τους, πτώση μιας πιθανής έντασης, προσέγγιση και κατανόηση.

Με λίγα λόγια τυχόν ανησυχίες και αντιξοότητες μειώνονται. 2. Με τον Άρη δε να συνεχίζει κι όλο αυτό το μήνα στο φιλικό σου Σκορπιό η αυτοπεποίθηση ξεκολλάει από το πάτωμα, υπάρχει δυναμισμός, η εξωστρέφεια επιστρέφει. Να θυμίσω ότι ο Σκορπιός για σένα συμβολίζει τον έρωτα, τη δημιουργικότητα, τη διασκέδαση και τα παιδιά.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΛΕΩΝ

Η δύσκολη πλευρά αυτού του μήνα συνεχίζει να είναι ο Άρης στον Σκορπιό. Γιατί; Μπορεί να υπάρχουν προβλήματα και εντάσεις μέσα στην οικογένεια ή δυσάρεστες αλλαγές ή κινητικότητα που σε κάνει να νιώθεις ανασφάλεια. Ίσως χρειάζεται να επιδιορθώσεις πρακτικά κάτι μέσα στο σπίτι, να τρέχεις για δουλειές του σπιτιού ή αγγαρείες στη μέση του πουθενά, γεγονός που δημιουργεί αναστάτωση. Ίσως νιώθεις παραμελημένος/η, αποξενωμένος/η ή να αισθάνεσαι ότι δεν παίρνεις χαρά και ικανοποίηση. Μπορεί επαγγελματικά προβλήματα να επηρεάζουν την οικιακή σου ζωή. Ίσως να είναι μια εποχή που δεν θέλεις πολλές κοινωνικότητες, που ίσως θέλεις να αποσυρθείς στο σπίτι επειδή νιώθεις ψυχολογικά πεσμένος/η.

Με λίγα λόγια, αν δεν είναι κάτι που πρακτικά σε απασχολεί ή οικογενειακά, τότε είναι ζήτημα κακού κεφιού. Ο Ερμής και η Αφροδίτη στον Αιγόκερω το πρώτο μισό περίπου του μήνα δεν διευκολύνουν τη διάθεση αφού επικεντρώνονται στη δουλειά, στις πρακτικές πλευρές της καθημερινότητας, σε καθήκοντα και υποχρεώσεις.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάποιοι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο υπό την επιρροή του Κρόνου προσπαθούν να σταθεροποιήσουν με δυσκολία, άγχος και φόβο την επαγγελματική τους ζωή, κάποιοι άλλοι σκέφτονται πια σοβαρά το ενδεχόμενο οικογένειας, γίνονται γονείς για πρώτη φορά ή αντιμετωπίζουν προβλήματα στις σχέσεις τους. Κάποιοι επίσης γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο με τον Ποσειδώνα σαν υπνωτισμένοι μπαίνουν σε σχέσεις που είναι αταίριαστες, εξωπραγματικές, που για διάφορους λόγους δεν διαρκούν ή δεν μπορούν να εξελιχθούν. Αυταπατώνται ή τρέφουν ψευδαισθήσεις σε συναισθηματικά ή επαγγελματικά θέματα. Όλοι μαζί ωστόσο με τον Δία στο ζώδιό σου μπορούν να δημιουργήσουν μια νέα πραγματικότητα αρπάζοντας ή δημιουργώντας μια ευκαιρία που θα ανθίσει αργότερα σε όποιο τομέα πιστεύουν ότι μπορούν να τα καταφέρουν.

Ο Φεβρουάριος είναι ενδιαφέρων μήνας και περισσότερο ευνοϊκός στο πρώτο του κομμάτι: με τον Ερμή (έως τις 13/2) και την Αφροδίτη (έως τις 17/2) στον Αιγόκερω φαίνεται ότι ο ερωτικός/δημιουργικός τομέας, που είναι ενεργοποιημένος, μπορεί να σε διευκολύνει στην ερωτική σου σχέση, τις δημιουργικές σου επιδιώξεις, να αποφορτίσει τυχόν εντάσεις, να σου προσφέρει αισιοδοξία και λύσεις.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΖΥΓΟΣ

Στο πρώτο δεκαπενθήμερο με τον Ερμή (μέχρι τις 13/2) και την Αφροδίτη (μέχρι τις 17/2) στον Αιγόκερω πιθανόν είσαι προσανατολισμένος/η στην οικογένεια, ή μάλλον στην επιθυμία μιας οικογένειας όπως στα παλιά βιβλία του δημοτικού, στην προστασία που σου χαρίζουν οι άνθρωποι που εμπιστεύεσαι και αγαπάς. Αισθάνεσαι την ανάγκη να ανήκεις, να σε αγαπάνε, να νιώθεις ασφάλεια στους δικούς σου ανθρώπους. Όταν νιώθεις ότι έχεις κάπου να γυρίσεις, ότι σε περιμένει κάποιος, ότι κάποιος είναι «σπίτι» για σένα, τότε μπορείς να κατακτήσεις τον κόσμο εκεί έξω. Αν δεν έχεις δημιουργήσει την «οικογένεια» που θέλεις η έλλειψη είναι μεγάλη, η ανάγκη είναι τεράστια.

Μετά, με τους πλανήτες να προχωράνε στον Υδροχόο, η αναζήτηση της αγάπης μπορεί να γίνει πηγή δημιουργικότητας κι αν υπάρχει ήδη μπορεί να γίνει καύσιμο για να καταφέρεις ό,τι αναζητάς.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Άρης βρίσκεται στο ζώδιό σουαπό τις 3 Ιανουαρίου και τον Φεβρουάριο στον Σκορπιό μέχρι τις 6 Μαρτίου. Θα επανέλθει ανάδρομος στις 27 Μαΐου μέχρι τις 30 Ιουνίου οπότε σε ορθή πορεία θα μείνει στο ζώδιό σου μέχρι 2 Αυγούστου. Αντιλαμβάνεσαι ότι μένει για πάρα πολύ χρόνο εδώ δίνοντάς σου τεράστια ενέργεια ώστε να ενεργοποιηθείς. Ώρα για δράση, επιλογές και αποφάσεις. Η διέλευση του Άρη πραγματοποιείται στον άξονα Εγώ και οι σχέσεις μου, Εγώ και οι επαγγελματικές μου συνεργασίες, Εγώ, η ζωή μου και οι στόχοι μου. Άρα έφτασε η εποχή για να αποφασίσεις με ποιους θα συνεχίσεις και ποιους θα πρέπει να αφήσεις, ή το λιγότερο τι πρέπει να τροποποιήσεις, βελτιώσεις, διορθώσεις, υπερασπίσεις ώστε να αντέξει στον επόμενο κύκλο της ζωής σου. Πιθανά σενάρια: Καταπιέζεσαι σε μια σχέση και αποφασίζεις να την τερματίσεις.

Μια δουλειά χωρίς μέλλον αλλάζει. Αποφασίζεις να δεσμευτείς ουσιαστικά σε μία σχέση. Αναλαμβάνεις να ξεκινήσεις μια δική σου δουλειά. Αλλάζεις επαγγελματική κατεύθυνση. Μια κρίση σε πιέζει να δεις τα πράγματα αλλιώς. Φέρσου ώριμα και παραγωγικά. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και αντίδρασε με το μυαλό όχι με το συναίσθημα.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Κρόνος στο ζώδιό σου επηρεάζει τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο είτε πιέζοντάς τους για δεσμεύσεις και καθήκοντα που τους αγχώνουν ακόμα και αν δημιουργούν θετικό ισοζύγιο στη ζωή τους είτε προβληματίζοντάς τους για τις σχέσεις και την επαγγελματική τους ζωή είτε φέρνοντάς τους αντιμέτωπους με κρίσεις που υποχρεώνουν να κοιτάξουν σοβαρότερα τις επιλογές τους στην επαγγελματική ή συντροφική τους ζωή. Ο Άρης συνεχίζει να βρίσκεται στον Σκορπιό και ολόκληρο αυτό το μήνα, γεγονός μάλλον δυσάρεστο αφού αισθάνεσαι πιθανόν ότι η καθημερινή σου πραγματικότητα που περικλείει δουλειά και σχέσεις μάλλον δεν σε ικανοποιεί και μάλλον είναι αιτία δυσφορίας. Είναι σα να μην έχεις τον έλεγχο της ζωής σου ενώ αισθάνεσαι ότι δεν μπορείς να παρέμβεις δραστικά στη ροή των γεγονότων και ίσως κάποιες φορές νιώθεις ότι είσαι θύμα των περιστάσεων.

Είναι περίοδος που ίσως αισθάνεσαι καλύτερα αποτραβηγμένος/η παρά μέσα στον κόσμο. Αν σε αυτά προσθέσεις και στιγμές ηττοπάθειας, ή την πεποίθηση ότι εσύ για όλους, για σένα κανένας, ή μέρες αποθάρρυνσης, τότε αντιλαμβάνεσαι ότι πρόκειται για ένα ρευστό διάστημα.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries AIΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ερμής μέχρι τις 13/2 και η Αφροδίτη μέχρι τις 17/2 στον Αιγόκερω σου προσφέρουν επαγγελματική κινητικότητα που μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις για να ανταπεξέλθεις, να τρέξεις τις υποχρεώσεις σου, για να ξεκινήσεις μια δουλειά, μια συνεργασία ή για να ψαχτείς επαγγελματικά, για να δρομολογήσεις, οργανώσεις, σχεδιάσεις τα επόμενα βήματά σου (Ερμής) ή για να προσέξεις, φροντίσεις τον εαυτό σου, να ασχοληθείς με τις σχέσεις που σε ενδιαφέρουν, να διασκεδάσεις, να συναντήσεις ανθρώπους που σου κάνουν κέφι, να συνεργαστείς, να ενδιαφερθείς αν είσαι μόνος/η με καινούργιες γνωριμίες (Αφροδίτη).

Μετά ο Ερμής και η Αφροδίτη θα περάσουν στον Υδροχόο, που σημαίνει ότι θα σε απασχολήσει η οικονομική σου ασφάλεια και το χρήμα.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η βασική προτεραιότητα και αυτό το μήνα συμπυκνώνεται στο ηλιακό σου ζενίθ που βρίσκεται στον Σκορπιό και σχετίζεται με την επαγγελματική ζωή, τα πρόσωπα που έχουν επιρροή στη ζωή σου (πατέρας, μητέρα, διευθυντής, εργοδότης, σημαντικός πελάτης κ.λπ.), το στάτους σου στην κοινωνία, την επιθυμία να διακριθείς και να αναγνωριστείς επαγγελματικά, τη φιλοδοξία σου να εξελιχθείς και να κάνεις πράξη τις επιδιώξεις σου. Αυτό σημαίνει ότι η καριέρα σου είναι στο στόχαστρο, υπάρχει κινητικότητα, ένταση, προσπάθεια να ξεχωρίσεις ή να επιβιώσεις, αποδεικνύοντας σε όσους βρίσκονται από πάνω σου πόσο καλά τα καταφέρνεις ώστε να σταθεροποιηθείς. Με λίγα λόγια φαίνεσαι κι αυτό σημαίνει ότι κρίνεσαι, βαθμολογείσαι, αξιολογείσαι με αυστηρότητα και πολλές φορές με κακές διαθέσεις.
Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΙΧΘΥΕΣ

Ο Κρόνος στον Τοξότη επηρεάζει αυτό το μήνα τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο Ιχθύς πιέζοντας τον τομέα που σχετίζεται με την επαγγελματική ζωή, δημιουργώντας είτε σταθεροποίηση είτε κρίση είτε ανάγκη αναπροσαρμογής και αλλαγή πλεύσης, ενώ ταυτόχρονα πιθανόν επηρεάζει και τον οικογενειακό τομέα με υποχρεώσεις και δεσμεύσεις. Ο Δίας επηρεάζει τους γεννημένους στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου ανάδρομος, δοκιμάζοντας γνωριμίες, συναντήσεις και σχέσεις που δημιουργήθηκαν από το τέλος του περασμένου Αυγούστου έως τις αρχές του Ιανουαρίου.

Το καλό νέο ωστόσο συνεχίζει να είναι ο Άρης στον Σκορπιό και για όλο τον Φεβρουάριο, που δημιουργεί το υπόβαθρο για επαγγελματικές κινήσεις, για αναζήτηση δουλειάς, αν είναι αυτό που σε ενδιαφέρει, όπως και για ό,τι σχετίζεται με εξωτερικό, μετακόμιση, σπουδές, επικοινωνία, ίντερνετ, εκδόσεις, δημόσιες σχέσεις, ξεκινήματα, ενάρξεις, συζητήσεις, συναντήσεις, επαφές.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries

Keywords
athens voice, ζωδια σημερα, athens, voice, athens voice, athens, voice, η καθημερινή, αρης, επιρροή, επηρεάζει, τεστ, διδυμοι, σημαίνει, λεων, νέα, φεβρουάριος, μαΐου, ιουνίου, δραση, κινηση στους δρομους, βιβλια, αλλαγη ωρας 2012, τελος του κοσμου, η ζωη, κοινωνια, πλανητες, αφροδιτη, δουλεια, θεμα, καθημερινη, καριερα, λεων, μητερα, περιοδος, τεστ, ωρα, αγχος, αισιοδοξια, αξιζει, αυτοπεποιθηση, βρισκεται, γεγονος, γινει, γινονται, γονεις, δευτερο, διαστημα, δυνατοτητα, δειτε, διδυμοι, δικη, δωσει, ευκαιρια, υπαρχει, ελλειψη, ενεργεια, ενθουσιασμος, εξωστρεφεια, επικοινωνια, επιρροή, επηρεάζει, εποχη, εποχες, επιθυμια, ερμης, ερχεται, ζενιθ, ζωη, ζωδιο, ζωης, ζωη μου, ιδιο, η καθημερινή, ιντερνετ, θετικο, εκδοσεις, κυμα, κρονος, λογια, μαΐου, μπορεις, μυαλο, νηνεμια, οικογενεια, ουσιαστικα, ουσια, παιδια, πηγη, ροη, προβληματα, σιγουρο, συζητηση, συνεχεια, σκορπιος, σπιτι, συσφιξη, φεβρουάριος, φορα, χρημα, χαρα, ψευδαισθησεις, ψυχολογικα, ψυχραιμια, ασφαλεια, βηματα, class, δουλειες, για σενα, ιδιαιτερα, ιουνίου, κομματι, μεινει, νιωθεις, σημαίνει, single, τοξοτη, θεματα, θετικα
Τυχαία Θέματα