Τα λάθη του γυμναστηρίου

12:30 9/6/2013 - Πηγή: Jenny.gr

Σας διακόπτουν από τη γυμναστική σας.

Μην αναρωτιέστε γιατί η γυμναστική σας δεν είναι αποδοτική. Υπάρχουν κάποια λάθη που κάνουν οι περισσότερες γυναίκες. Δεν φταίνε ούτε οι ασκήσεις, ούτε ο γυμναστής σας.Πιθανότατα το λάθος οφείλεται σε εσάς.

Δείτε ενδεικτικά κάποια λάθη που μπορεί να κάνετε:

Δεν έχετε πλάνο: Γράφεστε σε ένα γυμναστήριο, σας πλησιάζει ο γυμναστής να συζητήσετε και εσείς απαντάτε ότι δεν θέλετε συγκεκριμένο πλάνο. Αυτό είναι ίσως το πιο τραγικό λάθος. Αφήστε το γυμναστή να συζητήσει μαζί σας, πείτε του τι είναι αυτό που θέλετε από την γυμναστική σας και ακολουθήστε το πλάνο που θα σας δώσει.

Μην είστε κοινωνικοί: Είναι προτιμότερο να πηγαίνετε μόνες σας στο γυμναστήριο και όχι με παρέα. Το γνωστό κουτσομπολιό σας κόβει λεπτά από τις ασκήσεις σας. Κρατήστε τις σκέψεις και τις απόψεις σας λοιπόν εκτός του γυμναστηρίου.

Πολλά διαλείμματα Μην ψάχνετε αφορμές για να σταματήσετε τις ασκήσεις. Είναι προτιμότερο να πείτε στο γυμναστή να σας κάνει πιο εύκολο το πλάνο από το να χάνετε ώρες πηγαίνοντας για νερό ή τουαλέτα.

Μην είστε αργοί: Η κάθε άσκηση έχει συγκεκριμένες επαναλήψεις. Επίσης στην αρχή του πλάνου σας θα πρέπει να υπάρχει ένας υπολογίσιμος χρόνος. Δεν πρέπει να κάνετε λιγότερο ή περισσότερο χρόνο γυμναστικής, τελειώνοντας το πλάνο σας.

The post Τα λάθη του γυμναστηρίου appeared first on Jenny.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα