Τα κοσμήματα Apriati με ένα e-shop σε μοναδικό concept

Σας δίνει την δυνατότητα για online bespoke υπηρεσίες.

Το Apriati είναι ένα πολύ δυναμικό ελληνικό brand κοσμημάτων που ειδικεύεται στην δημιουργία μοναδικών, easy to wear luxury κοσμημάτων. Oι σχεδιαστές του, Αθηνά Αξιώτη και Θέμης Μπόμπολας, έχουν δημιουργήσει περιζήτητα κοσμήματα που συνδυάζουν την έμπνευση από την ελληνική μυθολογία και την δεξιοτεχνία του χειροποίητου. Χρυσό, διαμάντια και άλλοι πολύτιμοι λίθοι συμπληρώνονται με «hip» υλικά για ένα ασυνήθιστο

και funky αποτέλεσμα .

Έχοντας αποκτήσει πιστούς θαυμαστές, άνδρες και γυναίκες, τα Apriati κοσμήματα πέρα από τις δικές τους μπουτίκ που επεκτάθηκαν γρήγορα στις πρωτεύουσες της μόδας, δημιούργησαν ένα μοναδικό e-shop. Ο λόγος που το κάνει μοναδικό; Ο πελάτης φτιάχνει, επιλέγει και βλέπει on the spot το κόσμημα του έχοντας πολύ μεγάλη επιλογή τιμών, χρωμάτων και charms. Το μοναδικό αυτό custom made online service δίνει την δυνατότητα στους φίλους του brand να αγοράσουν τα αγαπημένα τους βραχιόλια από όπου κι αν βρίσκονται απλά με ένα κλικ. Επίσης εκτός από τα βραχιόλια, υπάρχουν 2 σειρές stackable rings με δυνατότητα να αγοραστούν περισσότερα από 1 δαχτυλίδια στο ίδιο custom made concept, όπως και το γούρι 2014. Να σημειωθεί πως στην Ελλάδα η παράδοση των προϊόντων στο χώρο σας γίνεται δωρεάν. Για εσάς, λοιπόν, που ποθείτε τη διακριτική πολυτέλεια, θα τη νιώσετε εύκολα στο σπίτι σας!

More info: Οι μπουτίκ των κοσμημάτων Apriati βρίσκονται στην Αθήνα, το Παρίσι (δεύτερο κατάστημα ανοίγει σύντομα στην διάσημη Saint- Honoré ), στη Μύκονο, στις Σπέτσες, καθώς και στο Lane Crawford στο Χονγκ Κονγκ, στο Κατάρ, στο Κουβέιτ, στην Ιταλία και στην Πορτογαλία.

1 από 3 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Το βραχιόλι Apriati 7 Cords έχει γίνει hot «wrist wear» στην Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή. Είναι το απόλυτο day to night chic, αλλά και ροκ, μποέμ, εκθαμβωτικό, κλασικό, hippy κομμάτι!

< >

Keywords
Αναζητήσεις
apriati κοσμηματα
Τυχαία Θέματα