Τα καρώ, μοδάτα αξεσουάρ

Γιατί το tartan style πρωταγωνιστεί.

Τα έχουμε δει όσο τίποτα άλλο να κυριαρχούν στα looks των fashionistas όχι μόνο στα αξεσουάρ τους αλλά και στα ρούχα. Και πιο συγκεκριμένα η τάση έχει ως εξής: Συνδυάστε τα διαφορετικά καρώ μοτίβα μεταξύ τους για ένα ανατρεπτικό κι απόλυτα μοδάτο αποτέλεσμα. Βέβαια, για τις πιο διστακτικές, τα καρώ αξεσουάρ αρκούν από μόνα τους για να κλέψουν τις εντυπώσεις συνδυασμένα ακόμη και με τα μονόχρωμα κομμάτια σας. Είτε είναι η τσάντα της καθημερινότητας είτε το clutch

bag είτε το cozy κασκόλ είτε τα παπούτσια μπορείτε να τα επιλέξετε και να ολοκληρώσετε υπέροχα το πιο μίνιμαλ ντύσιμό σας. Οι αποχρώσεις των καρώ σχεδίων κι ο συνδυασμός τους στα αξεσουάρ σας, μπορεί να καθορίσει το πόσο soft ή εκκεντρικό θα είναι το τελικό στιλιστικό αποτέλεσμα.

1 από 12 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Ολοκληρώστε το rock-casual look σας με μία tartan style εσάρπα.

Ολοκληρώστε υπέροχα το πιο μίνιμαλ ντύσιμό σας.

Οι αποχρώσεις των καρώ σχεδίων κι ο συνδυασμός τους στα αξεσουάρ σας, μπορεί να καθορίσει το πόσο soft ή εκκεντρικό θα είναι το τελικό στιλιστικό αποτέλεσμα.

Η trendy & stylish επιλογή για την τσάντα της καθημερινότητας.

»Σπάστε» τη μονότονη μονοχρωμία στο casual denim look σας.

Δέστε απλά στην τσάντα σας μία στιλάτη καρώ πινελιά.

Η τάση της σεζόν έχει ως εξής: Συνδυάστε τα διαφορετικά καρώ μοτίβα μεταξύ τους για ένα ανατρεπτικό κι απόλυτα μοδάτο αποτέλεσμα.

Tartan style καπέλο για τα sportive looks σας.

Για τις πιο διστακτικές, επιλέξτε τα καρώ μοτίβα σε κλασσικά χρώματα.

Τραβήξτε τα βλέμματα στα παπούτσια σας.

Ρίγες και καρώ prints πάνε μαζί!

Μία εμφάνιση που θα λατρέψουν οι fashionistas.

< >

Keywords
Τυχαία Θέματα