Τα florals μιας μεταβατικής περιόδου

08:50 9/3/2015 - Πηγή: Jenny.gr

Χειμώνας κι Άνοιξη σε μία εμφάνιση.

Το μεταβατικό στάδιο που διανύουμε κάθε φορά που η μία εποχή έρχεται να διαδεχτεί την άλλη, μας βάζει σίγουρα σε περισσότερη σκέψη για τις καθημερινές μας εμφανίσεις. Από τη μία βλέπουμε παντού στα μαγαζιά τα ανοιξιάτικα χρώματα και prints να κατακλύουν τα ρούχα κι από την άλλη οι θερμοκρασίες του Μάρτη μας κάνουν να επιστρέφουμε στα σκουρόχρωμα, βαριά ρούχα του χειμώνα. Μία έξυπνη λύση λοιπόν που θα σας ικανοποιήσει

στιλιστικά είναι τα λεγόμενα μεταβατικά florals. Αυτά δηλαδή που θα σας θυμίσουν μεν άνοιξη λόγω χρωμάτων και σχεδίων αλλά θα τα φορέσετε στο χειμωνιάτικο κλασσικό παλτό ή μακρυμάνικο φόρεμα, τοπ, πουκάμισο. Επίσης, άλλο χαρακτηριστικό τους είναι το σκουρόχρωμο φόντο όπως το μαύρο που μπορεί να απλώνονται τα λουλούδια. Ένα είναι το μόνο σίγουρο πως θα σας φτιάξουν τη διάθεση και θα αλλάξετε εύκολα κλίμα!

1 ΑΠΟ 10 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Σε μακρυμάνικη εκδοχή με χρωματιστά & oversized λουλούδια που θυμίζουν άνοιξη.

Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries

Ένα χαρακτηριστικό των μεταβατικών florals είναι το σκουρόχρωμο φόντο όπως το μαύρο που μπορεί να απλώνονται τα λουλούδια.

Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries

Χειμωνιάτικα πανωφόρια που φέρνουν την…άνοιξη και μας φτιάχνουν τη διάθεση.

Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries House of Holland

Κάτι από τα s/s 15 ανοιξιάτικα catwalks.

Δείτε περισσότερα Galleries Max Mara Δείτε περισσότερα Galleries

Συνδυάστε τη maxi, floral φούστα με το μακρυμάνικο μπλουζάκι κι είστε έτοιμες για μία στιλάτη εμφάνιση ανάμεσα σε χειμώνα κι άνοιξη.

Δείτε περισσότερα Galleries

Λουλουδάτη φούστα ή φόρεμα; Και με τα δύο μπαίνετε στο ανάλογο κλίμα.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: florals, prints, smart tip, άνοιξη, λουλούδια, μακρυμάνικο φόρεμα, πουκάμισο, τοπ, χειμώνας, Χρώματα

Keywords
Τυχαία Θέματα