Τα εβδομαδιαία ζώδια της Athens Voice από τον Γιώργο Πανόπουλο από 8/02/2016 – 14/02/2016

20:50 7/2/2016 - Πηγή: Jenny.gr

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις της Athens Voice από τον Γιώργο Πανόπουλο από 8/02 – 14/02.

1 ΑΠΟ 12 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > ΚΡΙΟΣ

Κι ενώ κανείς δεν μπορεί να αντιληφθεί τι σημαίνει να αγωνίζεσαι σα δεινόσαυρος με άλλους δεινόσαυρους σε μια εργασιακή ζούγκλα, ή να παλεύεις με αισθήματα που κανείς δεν καταλαβαίνει

πόσο σε επηρεάζουν, ή να βάζεις το χέρι σου σε δύο άδειες τσέπες την ώρα που χρειάζεται να πληρώσεις λογαριασμούς και δάνεια όταν εμφανίζεσαι δημόσια αστράφτεις σαν να έχεις βγει μόλις από σαλόνι ομορφιάς. Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω για λίγο ακόμα καταφέρνεις να είσαι επιθυμητός/η, να γίνεσαι κέντρο της προσοχής, να εκπέμπεις άνεση και χαλαρότητα.

Αυτό σημαίνει ίσως ότι μπορείς να ζητήσεις μια δύο χάρες και να σου απαντηθούν θετικά, ότι αφού σε εκτιμάνε, σε αγαπάνε, σε προσέχουν αξίζεις και αφού αξίζεις μπορείς να καταφέρεις τα πάντα.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΤΑΥΡΟΣ

Το θέμα δεν είναι ένας καυγάς, μια σκηνή, μια κουβέντα παρά πάνω σε ένα τσακωμό. Ίσα ίσα που έτσι εκτονώνεται πολλές φορές η ατμόσφαιρα. Χρειάζεται πότε πότε να βγαίνει το καπάκι από μια κατσαρόλα που βράζει. Πολλές φορές μια σκηνή σημαίνει ότι η σχέση είναι ακόμα ζωντανή. Όμως αν μια τυχαία φράση, μια ελάχιστη αφορμή δημιουργεί δυσανάλογα αποτελέσματα και σύγκρουση τότε τα πράγματα είναι σοβαρά και η σχέση χρειάζεται να ξανασυζητηθεί. Ο Άρης στον Σκορπιό για πολλές εβδομάδες βάζει τις Σχέσεις στο κέντρο του ενδιαφέροντός σου.

Επίσης έχεις την τάση να εξωθείς τις σχέσεις στα άκρα και μάλιστα παρορμητικά: κάποιος λέει κάτι, εσύ απαντάς (ή το αντίθετο) και η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου. Κάθε σοβαρή σχέση- ερωτική, επαγγελματική, οικογενειακή- μπορεί να δοκιμαστεί, αλλά και να στερεωθεί.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον Κρόνο απέναντι σου στον Τοξότη βρίσκεσαι σε μια περίοδο της ζωής σου που περνάς κάθε τόσο Συμπληγάδες- τη μια επαγγελματικές, την άλλη αισθηματικές, την παρ’ άλλη οικογενειακές, συντροφικές, κοκ. Αυτό σημαίνει ότι χρειάζεται να ακονίσεις υπομονή, αντοχή και ψυχραιμία και ότι δεν έχεις την πολυτέλεια να περιμένεις το σύμπαν να απαντήσει στις προσευχές σου. Αυτή η εποχή σου κάνει προτεραιότητα την εργασιακή πραγματικότητα, την καθημερινότητα με τις απαιτήσεις της και την φροντίδα του σώματος. Αν ψάχνεις για δουλειά χρειάζεται να εντείνεις τώρα τις προσπάθειές σου.

Αν βρίσκεσαι σε μια δουλειά χρειάζεται να αντιμετωπίσεις έξτρα απαιτήσεις. Αν τρέχεις μια δική σου δουλειά χρειάζεται να εξελιχθείς, να ανανεωθείς, να εκσυγχρονιστείς. Επίσης παρόλο που πιθανόν αντιμετωπίζεις με μπλαζέ ύφος την πρακτικότητα της καθημερινότητας πρέπει να διεκπεραιώσεις δουλειές σου που σχετίζονται με γραφειοκρατία, να σταθείς σε ουρές, να πας το σκύλο ή τη γάτα σου στον κτηνίατρο, να ξεκινήσεις δίαιτα ή γυμναστήριο, να κάνεις τσεκ απ, να πάρεις δίπλωμα οδήγησης, να πέσεις με φόρα στις σπουδές κλπ..

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Όταν ο Σκορπιός που για σένα συμβολίζει Έρωτα/Δημιουργία/Παιδιά και Διασκέδαση είναι- και θα είναι- ενεργοποιημένος από τον Άρη για πολύ καιρό δεν κάνεις νάζια όταν σου παρουσιάζεται η ευκαιρία να ερωτευθείς, να διασκεδάσεις, να δημιουργήσεις, να το ρίξεις έξω, να σχεδιάσεις το μέλλον σου, να συναντήσεις του φίλους σου, να πας μια εκδρομή, να ομορφύνεις τον εαυτό σου, να ασχοληθείς με τα παιδιά, να κάνεις σεξ, να φλερτάρεις, να χαρείς. Αρπάζεις την ευκαιρία από τα μαλλιά χωρίς μα και μου.

Όταν ταυτόχρονα ο πλανήτης της αγάπης βρίσκεται στον Αιγόκερω στον τομέα των συντροφικών/αισθηματικών σχέσεων, ή των επαγγελματικών συνεργασιών ε τότε δεν μπορείς να κάνεις τίποτα άλλο από το να παραδοθείς στην επιθυμία σου να σε αγαπήσουν και να αγαπήσεις.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΛΕΩΝ

Μπορεί να είσαι πληγωμένος/η αλλά ποτέ δεν θα ζητήσεις βοήθεια. Δεν θα πεις καν ότι έχεις πρόβλημα, αλλά μόνος/η θα αποσυρθείς μακριά από τον κόσμο φροντίζοντας τις πληγές σου μέχρι να γίνεις καλά και να επιστρέψεις. Ακόμα κι όταν εμφανίζεσαι δημόσια δεν θα δώσεις ποτέ σε κανένα την ευκαιρία να σε λυπηθεί ή να σου δώσει χέρι βοηθείας. Είναι η περηφάνια του Λέοντα: μπορεί να συμπαρασταθεί ολόψυχα σε κάποιον σε ανάγκη αλλά ποτέ ο ίδιος δεν θα δείξει αδυναμία- μπορεί να είναι ψωροπερηφάνια αλλά ο βασιλιάς ποτέ δεν θα εμφανιστεί γυμνός.

Έτσι επιμένεις να υπερασπίζεσαι τον εγωισμό και τη φήμη σου ακόμα κι αν επαγγελματικά αισθάνεσαι πεσμένος/η στο δάπεδο του ρινγκ, ή ακόμα κι αν ψυχολογικά έχεις πιάσει πάτο γιατί χώρισες, ή απογοητεύτηκες, ή επειδή αισθάνεσαι συναισθηματικά στεγνός, ή γιατί κανείς δεν σε φροντίζει, δεν ακούει τις ανάγκες σου, δεν σε ρωτάει πως αισθάνεσαι.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Από τότε που ο Κρόνος εισέβαλε για τα καλά στον Τοξότη τον περασμένο Σεπτέμβριο μένεις περισσότερο σιωπηλός/η, βυθίζεσαι περισσότερο στις σκέψεις σου και παρόλο που κοινωνικά φαίνεται ότι δεν άλλαξε τίποτα εν τούτοις επιστρατεύεις έξτρα δύναμη για να είσαι επικοινωνιακός/η και να δείχνεις άνετος/η στις επαφές σου. Φυσικά και δεν έχασες το στιλ σου, είναι όμως μερικές φορές που είναι σαν μόλις να έσβησες εκατό κεράκια στην τούρτα των γενεθλίων σου.

Ναι ο Κρόνος σου έχει φορτώσει στην πλάτη ευθύνες, καθήκοντα, την υποχρέωση να τα καταφέρεις επαγγελματικά και την πίεση να δεις τι θα κάνεις με την προσωπική σου ζωή. Ωστόσο υπάρχουν εποχές όπως τώρα που η καλή πλευρά της ζωής σου χαμογελάει, που η επιθυμία να χαρείς γίνεται έντονη, που ο έρωτας και το μέλλον σου χαμογελάνε.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΖΥΓΟΣ

Όσο περισσότερη οικονομική ανασφάλεια αισθάνεσαι- και με τον Άρη για πολλές εβδομάδες στον Σκορπιό που συμβολίζει την οικονομική σου κατάσταση δεν μπορείς να μην αντιληφθείς ότι υπάρχει πρόβλημα-τόσο περισσότερο στρέφεσαι, επιθυμείς και έχεις ανάγκη από ανθρώπους που μπορούν να σου προσφέρουν συναισθηματική ασφάλεια είτε αυτοί ανήκουν στο στενό οικογενειακό σου κύκλο είτε είναι πρόσωπα που εμπιστεύεσαι και υπολογίζεις είτε πρόκειται για φίλους που τους θέλεις όσο το δυνατόν πιο κοντά σου.

Ναι, το χρήμα αποτελεί μια απόλυτη αυταπάτη, δεν μετράει στο χρηματιστήριο των αισθημάτων και λένε ότι παύοντας να το κυνηγάς με εμμονή σού επιστρέφεται μέσα από τις πιο παράξενες συνθήκες- σύμφωνοι, αλλά όταν δεν υπάρχει όλα τα προηγούμενα μοιάζουν με new age ευσεβείς πόθους.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δεν χρειάζεται να καταπίνεις τη γλώσσα σου όταν αυτό που θέλεις να πεις είναι έχει αλήθεια- την αλήθεια σου εν πάση περιπτώσει- και δεν βγαίνει παρορμητικά και με θυμό. Δεν χρειάζεται να παριστάνεις τον/την υπεράνω και να συγχωρείς αυτούς που δεν σε σκέφτηκαν ούτε λεπτό όταν σε κόλλαγαν στον τοίχο- είτε ερωτικά είτε επαγγελματικά, ή όταν υπερασπίζεσαι τον εαυτό σου, τα θέλω, τις επιθυμίες και τους στόχους σου. Μπορείς ακόμα και να δείξεις τα δόντια σου σε όποιον πιστεύει ότι είσαι δεδομένος και διαθέσιμος ανά πάσα στιγμή.

Με τον Άρη για μεγάλο διάστημα στο ζώδιό σου βρίσκεσαι σε μια φάση ζωής που χρειάζεται να ισορροπήσεις την επιθετικότητά σου και τις διεκδικήσεις σου με το φόβο ότι μπορεί να την σπάσεις σε κάποιον/κάποιους ανεπανόρθωτα. Η ενέργεια του Άρη μπορεί να διοχετευθεί ως πάθος για τη δουλειά σου, ως έντονη ανάγκη να εξελιχθείς και να προχωρήσεις στη ζωή σου, ξεκαθαρίσματα οποιασδήποτε φύσης.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΤΟΞΟΤΗΣ

Ακόμα κι αν νιώθεις ότι έχει περάσει ένας αιώνας από τότε που ο Κρόνος μπήκε για τα καλά στο ζώδιό σου- ήταν τον περασμένο Σεπτέμβριο-επειδή συνειδητοποιείς ότι όλα- επαγγελματικά, προσωπικά, συναισθηματικά, οικογενειακά, ψυχολογικά- έχουν γίνει πιο δύσκολα και πιεστικά επειδή χρειάζεται είτε να υπερασπίσεις με ιδρώτα και άγχος ό,τι σου εξασφαλίζει μέλλον είτε επειδή αναγκάζεσαι να αντιμετωπίσεις κρίσεις κάθε είδους είτε γιατί αφήνεις πίσω σου ανθρώπους και καταστάσεις το πέρασμα των πλανητών στον Υδροχόο, αρχής γενομένης από τον Ερμή (από 14/2) σε βοηθάει να αναστυλώσεις τον κοινωνικό εαυτό σου και να βγεις με περισσότερη διάθεση προς τα έξω.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον Ουρανό να διελαύνει στις τελευταίες μέρες του δεύτερου δεκαήμερου που επηρεάζουν κυρίως τους γεννημένους γύρω στις 7, 8, 9, 10 Ιανουαρίου οι ανατροπές και τα σοκ είναι στο μενού: χωρισμός, ή ξαφνικός έρωτας, εργασιακή κρίση ή απόφαση να αλλάξεις εργασιακή πλεύση, οικογενειακή ένταση ή μετακόμιση/μετακίνηση, αποφάσεις επιβεβλημένες ή αναπόφευκτες ταράζουν την ισορροπία ή σε αποπροσανατολίζουν προσωρινά.

Ναι, όσο κι αν ακούγεται τρομακτικό το σίγουρο είναι ότι ΔΕΝ μπορείς να ελέγξεις την έκβαση ούτε των σχέσεων ούτε των επαγγελματικών σου- για να είμαστε απόλυτα ακριβείς υπάρχουν φορές που δεν περνάει τίποτα από το χέρι σου. Τα τελευταία χρόνια χρειάζεται να συμβιβαστείς με το γεγονός ότι δεν γράφεις εσύ το σενάριο.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον Άρη στον Σκορπιό η επαγγελματική σου ζωή συνεχίζει να είναι προτεραιότητα. Τα σενάρια πολλά: Μπορεί να σηματοδοτεί κρίση στη δουλειά σου. Ή θετικές εξελίξεις. Ή πιθανές εντάσεις με ανθρώπους από τους οποίους εξαρτάται η επαγγελματική ζωή. Ή καλείσαι να βρεις εργασιακές εναλλακτικές. Ή να ξεκινήσεις μια δουλειά. Ή να γκαζώσεις, διορθώσεις, αλλάξεις, τροποποιήσεις, τρέξεις τη δουλειά σου ως ελεύθερος επαγγελματίας. Ότι κι αν συμβαίνει είναι μια περίοδος έντασης, προσπάθειας, κούρασης, άγχους. 2-Ο Ερμής στον Υδροχόο από τις 14/2 εντείνει επί πλέον τις επαγγελματικές προσπάθειες και προσθέτει κινητικότητα, ευθύνες και υποχρεώσεις.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΙΧΘΥΕΣ

Πιθανόν να μην αντιλαμβάνεσαι ακόμα πρακτικά τις μεταβολές που συντελούνται εσωτερικά αλλά βρίσκεσαι σε διαδικασία αλλαγών.

Μεταμορφώνεσαι, ωριμάζεις, επιλέγεις. Εντάξει με κόπο. Με αγωνία. Με άγχος. Με δύσκολες αποφάσεις, ή αναγκαστικά. Σύμφωνοι, αλλά αλλάζεις. Μην προσπαθήσεις να κλείσεις τα μάτια σ’ ό,τι δεν σου αρέσει, σου την σπάει, σε δυσκολεύει, σε θυμώνει, σε ενθουσιάζει, αγαπάς ή μισείς στους άλλους αλλά και στον εαυτό σου. Μην προσπαθήσεις να πολεμήσεις ό,τι δεν καταλαβαίνεις γιατί θα χάσεις. Για να αλλάξεις τον εαυτό σου και τους άλλους θα πρέπει πρώτα να μάθεις τους/σε αγαπάς. Καλή περίοδος για να ανακαλύψεις το νόημα της ζωής (σου), για μετακινήσεις/μετακομίσεις/ ταξίδια, σπουδές, επαγγελματικές συναντήσεις, διαφήμιση, συνεννόηση, διάλογο.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries

Keywords
athens voice, ζωδια σημερα, athens, voice, athens voice, athens, voice, σημαίνει, ζούγκλα, αρης, διδυμοι, κοκ, λεων, σοκ, κινηση στους δρομους, διαιτα, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , χρηματιστηριο, Καλή Χρονιά, εξτρα, αποτελεσματα, τι σημαινει, επιθυμιες, ζούγκλα, αφροδιτη, γατα, δανεια, δουλεια, θεμα, κοκ, λεων, περιοδος, πιεση, τρομακτικο, ωρα, αγχος, αγωνια, αδυναμια, αιωνας, ατμοσφαιρα, αφορμη, βγαινει, εβδομαδες, βοηθεια, βρισκεται, γεγονος, γινει, γινεται, γινεσαι, γλωσσα, διαστημα, δυναμη, δειτε, διδυμοι, δικη, διπλωμα οδηγησης, δοντια, δωσει, διπλωμα, ευκαιρια, υπαρχει, εκβαση, εμμονη, ενεργεια, εποχη, εποχες, επιθυμια, ερμης, ζωη, ζωδιο, ζωης, υπομονη, υφος, διαφημιση, ισορροπια, κρονος, μακρια, μαλλια, ματια, μπορεις, νοημα, παντα, παιδια, παθος, σεναριο, σιγουρο, συνεχεια, σκεψεις, σκορπιος, σοκ, στα ακρα, συμπαν, ταξιδια, ταση, τουρτα, φυσικα, φημη, φορα, χερι, χρημα, ψυχολογικα, ψυχραιμια, ασφαλεια, class, δουλειες, δωσεις, εκδρομη, για σενα, νιωθεις, πληγες, σημαίνει, σκηνη, single, τοξοτη, θετικα
Τυχαία Θέματα