Τα εβδομαδιαία ζώδια της Athens Voice από τον Γιώργο Πανόπουλο από 20/5-26/5

Δείτε τις αστρολογικές προβλέψεις από 20/5 έως 26/5/2013.

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > 1 από 12 ΚΡΙΟΣ

Το τρίτο από τα επτά τετράγωνα Ουρανού/Πλούτωνα (20/5) στις 11° Κριού/Αιγόκερου καθορίζει και την περίοδο όχι μόνο σε προσωπικό, αλλά σε παγκόσμιο επίπεδο. Η ανθρωπότητα βρίσκεται σε αναταραχή κι εσύ όχι μόνο συμμετέχεις, αλλά και πρωταγωνιστείς εκών άκων. Η ζωή σου αλλάζει, έχει αλλάξει, ή βρίσκεται στα πρόθυρα αλλαγών, ή αισθάνεσαι ότι μια σειρά αλλαγών είναι αναπότρεπτη – αυτό σημαίνει ότι ανάλαβες δράση

ή ότι οι περιστάσεις σε ανάγκασαν να αλλάξεις πορεία ή ότι πιέζεσαι να αλλάξεις ή ότι σέρνεσαι πίσω από τα γεγονότα. Ξανά: δεν μπορείς να μένεις ακίνητος πάνω σε μια βάρκα που τραντάζεται.

Άσε τον παρορμητισμό σου, που έγκειται ότι πρώτα δρας κι έπειτα σκέφτεσαι. Χρειάζεσαι το αντίθετο περισσότερο από ποτέ. Όπου υπάρχει Ουρανός στην εικόνα οι προβλέψεις είναι σχεδόν αδύνατες – αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ότι επαγγελματικά ή προσωπικά τα γεγονότα είναι ξαφνικά, απροσδόκητα, δραστικά κι έχουν σκοπό να μας κάνουν περισσότερο αυτόνομους, μοναδικούς, εφευρετικούς, ανεξάρτητους, Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

< >

The post Τα εβδομαδιαία ζώδια της Athens Voice από τον Γιώργο Πανόπουλο από 20/5-26/5 appeared first on Jenny.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα