Τα εβδομαδιαία ζώδια της Athens Voice από τον Γιώργο Πανόπουλο από 15/7-21/7

Δείτε τις αστρολογικές προβλέψεις από 15/7 έως 21/7/2013.

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > 1 από 12 ΚΡΙΟΣ

Έχουμε ένα μεγάλο υδάτινο τρίγωνο μεταξύ του Δία στον Καρκίνο, του Κρόνου στον Σκορπιό και του Ποσειδώνα στους Ιχθύς στις 5º που κορυφώνεται μεταξύ 17-19 Ιουλίου και ενεργοποιείται εκ νέου από τον Άρη στον Καρκίνο μεταξύ 20-22 Ιουλίου. Τα τρίγωνα συμβολίζουν καλή τύχη, περιστάσεις και γεγονότα που είναι ευνοϊκά και στηρίζουν τις προσπάθειές μας. Ωραία! Υπάρχει μια παγίδα: πολύ συχνά δεν ξέρουμε τι να τις κάνουμε αυτές τις ευκαιρίες. Με την πεποίθηση ότι ως Κριός έχεις τις δυνατότητες, αλλά

και ότι συνειδητά θα προσπαθήσεις να ανέβεις στο τρένο που θα περάσει, θυμήσου ότι δεν μπορείς να αποφύγεις να κάνεις κάτι αξιομνημόνευτο στη ζωή σου που ενδιαφέρει και την κοινωνία.

Δεν χρειάζεται να γίνεις ένα πλανητικό αστέρι, ή παγκοσμίως διάσημος, αλλά η ζωή, η μοίρα, ή όπως θέλεις να το πεις, δεν θα σου επιτρέψει και δεν σου επιτρέπει να μαραζώνεις σε μια γωνιά του σπιτιού σου, κατηγορώντας τον εαυτό σου για όσα δεν έκανε. Οπότε τώρα μπορείς να βάλεις το διακόπτη της ζωής σου στο ON. Δεν είσαι ένα εξαρτημένο παιδάκι. Είσαι ένας αξιόπιστος, υπερεπαρκής, ικανότατος επαγγελματίας. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

< >

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

The post Τα εβδομαδιαία ζώδια της Athens Voice από τον Γιώργο Πανόπουλο από 15/7-21/7 appeared first on Jenny.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα