Τα εβδομαδιαία ζώδια από τον Γιώργο Πανόπουλο από 07/03/2016 – 13/03/2016

22:00 6/3/2016 - Πηγή: Jenny.gr

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις της Athens Voice από τον Γιώργο Πανόπουλο από 07/03/2016 – 13/03/2016.

1 ΑΠΟ 12 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > ΚΡΙΟΣ

Η Έκλειψη Ηλίου στους Ιχθύς (9/3) σε επηρεάζει έμμεσα, υπόγεια, από σπόντα. Συμβαίνει σε έναν τομέα που στην επιφάνειά του έχει την εργασιακή καθημερινότητα

(πιθανές εντάσεις, προστριβές ή εκνευρισμό) και τις καθημερινές υποχρεώσεις (πρακτικές υποχρεώσεις που χρειάζονται διευθέτηση ή δικοί σου άνθρωποι που σε αγχώνουν με τις απαιτήσεις τους). Στην κάτω πλευρά όμως της έκλειψης αυτής βρίσκονται αισθήματα ήττας, αποτυχίας, αποξένωσης και της διάθεσης ότι τίποτα δεν σε ικανοποιεί, δεν σε γεμίζει κι ότι οι γύρω σου δεν ανταποκρίνονται στις επιθυμίες και τα αισθήματά σου.

Εντάξει, γύρω από την έκλειψη αυτά τα αισθήματα μπορεί να πάρουν κεφάλι αλλά έχε υπόψη σου ότι με τον Άρη στον Τοξότη ή την Αφροδίτη στους Ιχθύς (από 12/3) υπάρχει φως, μέλλον, σημαντικές συναντήσεις και ραντεβού, πολλές χρήσιμες συζητήσεις, ταξίδια, σπουδές, μετακινήσεις και ζεστή καρδιά. Μπορείς να βγεις έξω και να τρέξεις για ό,τι σε ενδιαφέρει. Ανάλαβε δράση και βοήθησε το πεπρωμένο σου. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΤΑΥΡΟΣ

Η έκλειψη στους Ιχθύς (9/3) και οι πλανήτες εκεί, ο Ερμής και η Αφροδίτη από 12/3, μιλάνε για φιλίες, επαγγελματικές συνεργασίες, για τον έρωτα από σπόντα, για συμμάχους και μελλοντικά σχέδια – αυτοί είναι οι τομείς που επηρεάζονται θετικά ή δύσκολα ή χρειάζονται σκέψη, συζήτηση και προοπτικές. Ας το πάρουμε όμως λίγο αλλιώς. Είσαι από τους ανθρώπους που όταν ξέρουν κάτι, το ξέρουν στα σίγουρα γιατί το έχουν σκεφτεί εξαντλητικά ξανά και ξανά και για μεγάλο διάστημα. Ξέρεις το καλύτερο για τους δικούς σου ανθρώπους, για τους δίπλα σου, ακόμα και για την κοινωνία που ζεις.

Οπότε τρελαίνεσαι όταν ακούς γύρω σου ανοησίες ή βλέπεις τους ανθρώπους να λειτουργούν παράλογα κι εναντίον του συμφέροντός τους. Σύμφωνοι μέχρι εδώ, έχεις δίκιο. Τι γίνεται όμως όταν οι άνθρωποι δεν θέλουν να ακούσουν αυτά που τους λες ή δεν είναι έτοιμοι να τα ακούσουν ή αδιαφορούν για όσα λες; Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Κρόνος και ο Άρης στον Τοξότη, ο Δίας στην Παρθένο και η ενεργοποίηση των Ιχθύων από την Έκλειψη Ηλίου που γίνεται σε αυτούς (9/3) σε πιέζουν. Σε πιέζουν πολύ να αναλάβεις τις ευθύνες σου σε κάποιο βασικό τομέα της ζωής σου, πιθανόν και σε όλους: Σε τι κατάσταση βρίσκεται η συντροφική σου ζωή; Σε τι σημείο η επαγγελματική σου πορεία; Η οικογενειακή κατάσταση; Η προσωπική σου ζωή; Τα όνειρα, οι προσδοκίες σου, οι στόχοι και οι επιδιώξεις σου;

Δεν μπορείς να αποφύγεις τις αλλαγές, δεν γίνεται να μην τις δρομολογήσεις ή να πέσεις επάνω τους. Τις χρειάζεσαι για να προχωρήσεις πάρα κάτω. Γκάζια παντού. Πιθανές συγκρούσεις ή αποφάσεις σου που δεν αρέσουν στους άλλους ή αποφάσεις άλλων που δεν αρέσουν σε σένα. Η περίοδος γύρω από την έκλειψη μπορεί να δημιουργεί άγχος, αυτολύπηση, προσδοκίες που μένουν μετέωρες, αισθήματα που δεν εκτονώνονται. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια Έκλειψη Ηλίου (9/3). Ο Ερμής ήδη εκεί. Και η Αφροδίτη από 12/3. Όλα αυτά συμβαίνουν στους Ιχθύς που για σένα συμβολίζουν τα τι και τα πώς, το νόημα της ζωής, το νόημα πίσω από ό,τι συμβαίνει, την οπτική σου γωνία και τις απόψεις σου, τη διαίσθηση και την κατεύθυνση που χρειάζεται να πάρεις για να νιώσεις ικανοποίηση και χαρά. Άρα σου δίνεται η ευκαιρία να συνειδητοποιήσεις τη συμπεριφορά σου και τις αντιδράσεις σου στη συμπεριφορά των άλλων, να δεις πότε αντιδράς παρορμητικά, τι σε θυμώνει, τι σε ευχαριστεί. Είναι ευκαιρία να διαπιστώσεις την επαναληπτικότητα των αντιδράσεών σου στις σχέσεις που σε ενδιαφέρουν, το μοτίβο που σε δυσχεραίνει.

Η αφορμή μπορεί να είναι ένας τσακωμός, ένταση σε κάποια σχέση σου, η απότομη αντίδρασή σου σε μια συζήτηση, ο εκνευρισμός σου στη δουλειά, μια σκηνή στη συντροφική σου σχέση, η αντιπαράθεσή σου με ένα γονιό, αδελφό, φίλο, συνάδελφο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΛΕΩΝ

Η έκλειψη Ηλίου στους Ιχθύς (9/3) τραντάζει πιθανόν, πριν και μετά την έκλειψη, τα οικονομικά σου με έκτακτα έξοδα, δάνεια, εφορία, κάρτες, οικονομικές υποχρεώσεις, χρήματα που καθυστερούν ή ενδέχεται να δημιουργήσουν συναισθηματική δυσφορία για μια σχέση που δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες ή τις ανάγκες σου. Έχε στο μυαλό σου ότι τα κενά αέρος είναι προσωρινά και η ισορροπία αποκαθίσταται. Παρόλο όμως που είναι πολύ πιθανόν να υπάρχουν άνθρωποι που σου κάνουν τη ζωή δύσκολη επειδή δεν έχεις τα κότσια να τους πετάξεις στεγνά έξω από τη ζωή σου (αναλαμβάνοντας φυσικά και το κόστος αυτής της απόφασής σου), ο Άρης στον Τοξότη σού προσφέρει την αυτοπεποίθηση που χρειάζεσαι ώστε να ζητήσεις να εισακουστούν οι επιθυμίες σου – χωρίς αυτό να σημαίνει ότι γίνεσαι αδιάβροχος/η στα μπουγέλα του ΟΧΙ. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Έκλειψη Ηλίου στους Ιχθύς (9/3) φέρνει στο προσκήνιο τις σημαντικές Σχέσεις, δηλαδή τη συντροφική ζωή ή τις επαγγελματικές συνεργασίες. Για πολλούς Παρθένους είναι μία σημαντική στιγμή κατά την οποία το θέμα του μαζί τίθεται με τη διαδικασία του κατεπείγοντος. Είναι η περίοδος που σταθεροποιείς τη σχέση σου, την εξελίσσεις θετικά, που αντιμετωπίζεις στα ίσα τα προβλήματα που ήταν κάτω από το χαλί ή που συνειδητοποιείς ότι ο χωρισμός είναι μία από τις επιλογές.

Κανείς δεν θα σε κατηγορήσει αυτές τις μέρες αν είσαι δύσθυμος/η, μελαγχολικός/ή ή με σκοτεινή διάθεση – ούτως ή άλλως με την Έκλειψη ζούμε για λίγο στο σκοτάδι και στη διάρκειά του φοβόμαστε ότι το φως μπορεί και να μην επιστρέψει. Επιστρέφει πάντα και ο δρόμος φωτίζεται, όπως και οι σκέψεις, η λογική και η καρδιά. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΖΥΓΟΣ

Η Έκλειψη Ηλίου στους Ιχθύς (9/3), η Αφροδίτη στους Ιχθύς (από 12/3), ο Ερμής στους Ιχθύς τονίζουν τον τομέα εκείνο που έχει να κάνει με την εργασιακή σου πραγματικότητα, τονίζει τις καθημερινές υποχρεώσεις –πληρωμή λογαριασμών, γραφειοκρατικές υποθέσεις, επισκέψεις σε οδοντίατρο, εμβόλια για το κατοικίδιο, ρεκτιφιέ για το μεταφορικό μέσο κ.λπ.– και σε στρέφει προς την υγεία και το σώμα σου – γυμναστήριο, διατροφή, απόφαση να κόψεις κάποιες βλαβερές συνήθειες, τσεκ απ.

Είναι με λίγα λόγια η ρουτίνα που απορροφάει την ενέργειά σου και σε αυτήν υπάρχει εκνευρισμός, καθυστερήσεις, ξαφνικές αντιξοότητες. Στη δουλειά υπάρχει πιθανόν ένταση, είσαι αναγκασμένος/η σε υποχωρήσεις και συμβιβασμούς ή η δουλειά βρίσκεται πιθανόν σε κάποιου είδους δυσκολία. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έρωτας. Και τι δεν έχει ειπωθεί. Στην πραγματικότητα έχουν ειπωθεί όλα για τα θέματα καρδιάς, για την έκσταση και την απελπισία του έρωτα, για το timing, για τα ίσως, τα «για πάντα», τα «ποτέ πια». Ο έρωτας αργεί μια μέρα, ο έρωτας έρχεται απροειδοποίητος, θα σε βρει όπου και να είσαι, όταν παύεις να τον περιμένεις τότε εμφανίζεται σαν σίφουνας κ.λπ. Σε όποια φάση κι αν είσαι ο έρωτας ή το φάντασμά του είναι εδώ. Για να σε απογειώσει, να σε ταράξει, να σε τρελάνει.

Η επιθυμία να ανταλλάξεις φιλιά, να αγχωθείς πάνω από ένα τηλέφωνο που αργεί, να λιώσεις από πόθο για κάποιον/α, να πέσεις στο κρεβάτι αναψοκοκκινισμένος/η με αυτόν/ήν που θέλεις πολύ, να αισθανθείς τους χτύπους της καρδιάς σου να επιταχύνονται, η επιθυμία να κεραυνοβοληθείς είναι εδώ. Ωριμάζουμε ποτέ ερωτικά; Νόχι. Ίσως. Μπορεί. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο άξονας που αποτελείται από την οικογένεια και την επαγγελματική ζωή έχει ήδη ενεργοποιηθεί από τον Ερμή και τη σκυτάλη παίρνουν η Έκλειψη Ηλίου στους Ιχθύς (9/3) και κατόπιν η Αφροδίτη στους Ιχθύς (από 12/3). Τι σημαίνει αυτό; Ότι μαζί με τον Άρη στο ζώδιό σου η οικογένεια/ οι δικοί σου άνθρωποι/ οι άνθρωποι που αγαπάς μπορούν να γίνουν πηγή ευχαρίστησης αλλά και άγχους, κυρίως γύρω από την έκλειψη. Μερικές φορές χρειάζεται να απομακρυνθούμε από αυτούς που αγαπάμε για να τους νοσταλγήσουμε, για να θυμηθούμε γιατί τους αγαπάμε ή για να ξαναρχίσουμε μαζί τους ένα νέο κύκλο.

Δεν είναι ανέφελη ή εύκολη περίοδος, αφού βρίσκεσαι στην πρώτη γραμμή του αγώνα για επαγγελματική επιβίωση και σταθερότητα, ενώ η καρδιά σου διψάει για συντροφικότητα και μαζί. Η ψυχική τραμπάλα είναι έντονη – μια ψηλά και μια στο έδαφος. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Έκλειψη Ηλίου στους Ιχθύς (9/3), ο Ερμής ήδη σε αυτούς και κατόπιν η Αφροδίτη στους Ιχθύς (από 12/3) δεν σε επηρεάζουν άμεσα. Πρόκειται ωστόσο για τον τομέα που συμβολίζει την επικοινωνία σου, τις απόψεις σου, τις σκέψεις και τη διάδρασή σου με τον καθημερινό περιβάλλον – αδέλφια, συναδέλφους, συγγενείς. Άρα αν μπορείς να λύσεις πιθανές παρεξηγήσεις ήρεμα και λογικά κάνε το, αν όχι, μην μπεις σε καμιά συζήτηση που έχει επικίνδυνο θέμα και προβλέπεις ότι θα ξεφύγει. Ακόμα κι επειδή το μυαλό σου τρέχει περισσότερο από τη ζωή σου αυτό το διάστημα χρησιμοποίησέ το για να σκεφτείς το παρακάτω – της επαγγελματικής, οικογενειακής, ερωτικής σου ζωής.

Το οξυγονωμένο μυαλό προκαλεί θαύματα. Υ.Γ. Αλλιώς και γενικότερα: η ζωή σου θα ήταν ένα εκατομμύριο φορές ευκολότερη αν μέχρι τα τριάντα είχες τη ζωή που ονειρευόσουνα. Δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Σου παίρνει πολύ περισσότερο. Σου είναι δύσκολο να σταματήσεις τη φαγούρα, να περάσεις στο επόμενο μέρος, σχέδιο ή πρόσωπο. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τίποτα και κανένας δεν είναι αυτονόητος. Κανείς και τίποτα δεν μας εξασφαλίζει αιώνια υποστήριξη. Οι σχέσεις επαναπροσδιορίζονται και τα γεγονότα μάς αλλάζουν κάθε τόσο. Αν έχεις κάποιο/α δίπλα σου, αν έχεις κάποιο εισόδημα, αν κάποιος σε βοηθάει και σε στηρίζει οικονομικά, να είσαι ευγνώμων. Μπορεί να χάνεις ένα κομμάτι της ανεξαρτησίας σου αλλά αυτή τη στιγμή είναι τύχη να βασίζεσαι κάπου. Αυτή η περίοδος με την Έκλειψη Ηλίου στους Ιχθύς (9/3), και τον Ερμή και την Αφροδίτη (από 12/3) επίσης στους Ιχθύς, δίνει έμφαση στην οικονομική σου κατάσταση, τις οικονομικές σου δυνατότητες, την αυτοπεποίθησή σου, την καλλιέργεια και την αξιοποίηση των ταλέντων σου.

Οι άνθρωποι γύρω σου θεωρούν ότι μπορείς να τους τα φέρεις οικονομικά, πιστεύουν σε σένα και τις δυνατότητές σου. Αυτό που έχει σημασία ωστόσο για σένα είναι η δουλειά που επιλέγεις να κάνεις, όχι τα λεφτά που θα σου αποφέρει. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries IXΘΥΕΣ

Βρίσκεσαι εν μέσω μιας σημαντικής και δύσκολης Έκλειψης Ηλίου εδώ στο ζώδιό σου (9/3), ενώ ταυτόχρονα ο Άρης στον Τοξότη διελαύνει σε ένα κομβικό σημείο του ηλιακού αστρολογικού σου χάρτη. Οι διαπροσωπικές σχέσεις μπορεί να γίνουν ιδιαίτερα έντονες. (Είμαστε μαζί από τύχη, από συνήθεια, από επιλογή; Οι διαφωνίες, οι διαφορές, οι αντιπαραθέσεις σημαίνουν μια υγιή σχέση, μια σχέση που εξελίσσεται μέσα από συγκρούσεις ή σηματοδοτούν ένα επερχόμενο τέλος;)

Επίσης: οι επαγγελματικές σχέσεις μπορεί να γίνουν απρόβλεπτες, δυσάρεστες, έντονες, δύσκολες, απαιτητικές. Βρίσκεσαι σε μια δουλειά που σε ενδιαφέρει και σε κινητοποιεί δημιουργικά ή αισθάνεσαι παγιδευμένος/η, αδιάφορος/η, σε αδιέξοδο; Εάν δεν παρασυρθείς από παρορμητικές αντιδράσεις και επικεντρωθείς σε ό,τι σε ενδιαφέρει (δουλειά ή σχέσεις) μπορείς να είσαι βέβαιος/η ότι δεν έχεις τίποτα να φοβάσαι. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries

Keywords
ζωδια σημερα, athens voice, εκλειψη ηλιου, το φως, athens, voice, επηρεάζει, φως, δραση, διδυμοι, αρης, λεων, σημαίνει, σίφουνας, υγιή, κινηση στους δρομους, έκλειψη σελήνης, η ζωη, ξανα, κοινωνια, τι σημαινει, πλανητες, επιθυμιες, το θεμα, αφροδιτη, γωνια, δανεια, διατροφη, δουλεια, εφορια, θαυματα, θεμα, λεων, ονειρα, περιοδος, τηλεφωνο, τυχη, υγεια, φιλια, φως, athens voice, αγχος, αξονας, αυτοπεποιθηση, αφορμη, βρισκεται, γεγονοτα, γινεται, γινεσαι, διαστημα, δειτε, διδυμοι, δρομος, εδαφος, ευκαιρια, υπαρχει, ειπωθει, εκλειψη, εκνευρισμος, εκσταση, εμβολια, εμμεσα, ενεργεια, εξοδα, επικοινωνια, επηρεάζει, επιθυμια, ερμης, ερχεται, ζεστη, ζωη, ζωδιο, ζωης, υγιή, ηρεμα, ισορροπια, κρονος, λεφτα, λογια, μπορεις, μυαλο, νοημα, παντα, οικογενεια, πεπρωμενο, περιβαλλον, πηγη, προβληματα, ραντεβου, ρεκτιφιε, σιγουρα, συζητηση, συνεχεια, σίφουνας, σκεψεις, σωμα, σχεδια, σχεδιο, ταξιδια, το φως, φαγουρα, φυσικα, φοβασαι, χαρα, athens, class, δικιο, εμφαση, για σενα, ιδιαιτερα, κομματι, καρδια, κρεβατι, σημαίνει, σκηνη, single, τοξοτη, τριαντα, θεματα, θετικα, voice
Τυχαία Θέματα