Τα διάσημα ζευγάρια που έκαναν τη ζωή τους reality και… χώρισαν

Αυτά τα διάσημα ζευγάρια ερωτεύτηκαν και αποφάσισαν να το μοιραστούν με όλους, προβάλλοντας τα μυστικά της «τέλειας» σχέσης τους στην reality τηλεόραση. Δεν απέφυγαν ωστόσο την «κατάρα» της υπερέκθεσης που τους οδήγησε στον χωρισμό.

1 ΑΠΟ 7 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Jessica Simpson &Nick Lachey

Έγιναν κατ’εξοχήν ζευγάρι της reality τηλεόρασης, αφού επέτρεψαν στις κάμερες να καταγράψουν τα πρώτα χρόνια του γάμου τους, στο σόου Newlyweds. Ο γάμος άντεξε μόλις τρία χρόνια.

Δείτε περισσότερα Galleries
Carmen Electra &Dave Navaro

Til death do us apart (Μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος) λεγόταν το reality show του ζευγαριού, που κατέγραφε την καθημερινότητά τους ως παντρεμένο ζευγάρι. Τελικά ο γάμος διήρκεσε τρία χρόνια.

Δείτε περισσότερα Galleries Kim Kardashian &Kris Humphries

Μόλις 72 μέρες κράτησε ο γάμος της Kim Kardashian με τον μικρότερό της αθλητή του ΜΒΑ Kris Humphries. Η σχέση τους, οι οικογενειακές διακοπές τους, αλλά και τα προβλήματά τους καταγράφηκαν step by step από την κάμερα της εκπομπής.

Δείτε περισσότερα Galleries Khloe Kardashian &Lamar Odom

Kαι η μικρότερη από τις τρεις αδερφές Kardashian μοιράστηκε με τους εκατομμύρια φαν του reality show της οικογένειας Keeping up with the Kardashians τη σχέση της με τον μπασκετμπολίστα Lamar Odom, από τις αρχές του ειδυλίου τους, μέχρι τον πρόσφατο χωρισμό τους, μετά από τρία χρόνια γάμου.

Δείτε περισσότερα Galleries Britney Spears &Kevin Federline

Στο reality show Britney & Kevin: Chaotic μοιράστηκαν προσωπικές στιγμές τους οι δύο σταρ, που χώρισαν μετά από δύο χρόνια γάμου και την απόκτηση δύο παιδιών.

Δείτε περισσότερα Galleries Kris &Bruce Jenner

Μετά από 22 χρόνια γάμου, η διάσημη μητέρα των αδερφών Kardashian και ο Ολυμπιονίκης του στίβου αποφάσισαν να χωρίσουν πέρυσι. Μεγάλο μέρος της καθημερινότητάς τους, όπως και της πολυμελούς οικογένειάς τους, καταγράφηκε στο reality show Keeping up with the Kardashians.

Δείτε περισσότερα Galleries Clint &Dina Eastwood

Το 2012 η σύζυγος του διάσημου ηθοποιού και σκηνοθέτη πρωταγωνίστησε στο δικό της reality, με τίτλο Mrs Eastwood & Company. Ο γάμος της με τον Clint τελείωσε τον επόμενο χρόνο, μετά απο 17 χρόνια κοινής ζωής και την απόκτηση μίας κόρης.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: Britney Spears, Carmen Electra, Jessica Simpson, Kim Kardashian, Kris Jenner, reality star, διαζύγιο, διάσημα ζευγάρια, χωρισμός

Keywords
Τυχαία Θέματα