Τα απίστευτα μυστικά ομορφιάς των celebrities

Οι περισσότερες celebrities διατηρούν μία λαμπερή και άψογη εικόνα καταφέρνοντας ένα αψεγάδιαστο και λαμπερό look σε κάθε τους εμφάνιση. Καταφέρνουν πάντα ένα τέλειο αποτέλεσμα που κεντρίζει το ενδιαφέρον όλων.

Γυμνάζουν υπερεντατικά το σώμα τους, ακολουθούν κανόνες διατροφής και περνούν ώρες στα ινστιτούτα ομορφιάς. Όμως οι celebrities έχουν και τα δικά τους μικρά μυστικά. Κάποιες από αυτές δεν διστάζουν να μοιραστούν έξυπνα tips για όμορφα, υγιή

μαλλιά, αλαβάστρινη επιδερμίδα και πολλά άλλα, με φυσικούς τρόπους, που μπορείτε να εφαρμόσετε στην καθημερινότητά σας με πολύ εύκολο τρόπο.

1 ΑΠΟ 6 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Cindy Crawford

Το φρέσκο και ενυδατωμένο πρόσωπο του θρυλικού πρώην μοντέλου δεν οφείλεται σε κάποια κλασική κρέμα περιποίησης, αλλά στην ευεργετική δράση του γάλακτος. Καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας ψεκάζει το πρόσωπό της με το φυσικό προϊόν.

Δείτε περισσότερα Galleries Blake Lively

Πρόσφατα η ηθοποιός σε συνέντευξη της αποκάλυψε ότι πριν από κάθε λούσιμο απλώνει μαγιονέζα στις άκρες των μαλλιών της, μία συνήθεια που βοηθά τα μαλλιά της να δείχνουν λαμπερά και υγιή πάντα.

Δείτε περισσότερα Galleries Halle Berry

Για να καταπολεμήσει το ανεπιθύμητο πρόβλημα της κυτταρίτιδας, η λαμπερή H. Berry, ανακατεύει αλεσμένους κόκκους καφέ μαζί με το αφρόλουτρο της, κάνοντας απαλό μασάζ στα επίμαχα σημεία. Αυτό είναι ένα έξυπνο παράδειγμα φυσικού scrub, αφού ο καφές είναι ένα από τα κύρια συστατικά που περιέχουν οι κρέμες κατά της κυτταρίτιδας.

Δείτε περισσότερα Galleries Catherine Zeta – Jones

Η star έχει πετύχει ένα υπέροχο και αστραφτερό χαμόγελο χρησιμοποιώντας την δύναμη των κόκκινων φρούτων. Συγκεκριμένα βουρτσίζει τα δόντια της με πολτό φράουλας. Το μηλικό οξύ που περιέχει η φράουλα εμποδίζει την δημιουργία λεκέδων στα δόντια.

Δείτε περισσότερα Galleries Angelina Jolie

Μετά από την γέννηση των δίδυμων παιδιών της, η πανέμορφη star, ήρθε αντιμέτωπη με την εμφάνιση των ραγάδων. Για να μειώσει το πρόβλημα, πέρασε πολλές ώρες τρίβοντας με χαβιάρι το σώμα της. Αυτός ο τρόπος αντιμετώπισης του προβλήματος είναι ακριβός, αλλά αρκετά αποτελεσματικός.

Δείτε περισσότερα Galleries Scarlett Johansson

Αυτή την λάμψη του προσώπου της, η διάσημη ηθοποιός ισχυρίζεται ότι την οφείλει στο ξύδι μήλου. Χρησιμοποιώντας το προϊόν πετυχαίνει την καλύτερη ενυδάτωση και λείανση του προσώπου της.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: Angelina Jolie, beauty tips, Celebrities, Scarlett Johansson, scrub, καταπολέμηση κυτταρίτιδας, φυσικά προϊόντα

Keywords
Τυχαία Θέματα