Τα Don’ts του γυμναστηρίου

10:40 2/9/2013 - Πηγή: Jenny.gr

Για να είναι πιο αποτελεσματική η γυμναστική σας.

Μπορεί να νομίζετε ότι από τη στιγμή που γυμνάζεστε καθημερινά, είστε αυτόματα στο δρόμο για να αποκτήσετε τέλειο σώμα, να χάσετε κιλά και να γίνετε πιο υγιείς. Οι ειδικοί λένε ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά και είναι λογικό. Οι επισκέψεις στο γυμναστήριο δεν είναι αρκετές. Αποφύγετε διάφορες συνήθειες που σας αποσπούν την προσοχή και μείνετε απόλυτα συγκεντρωμένοι όση ώρα είστε εκεί.

Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την προπόνηση σας λοιπόν δείτε τι δεν πρέπει να κάνετε.

1. Το κινητό και τα tablet μακριά.

Αφήστε το iPhone, Blackberry, iPad, οποιαδήποτε μέσω τεχνολογίας στο ντουλάπι σας, ώστε να μην αποσπάσει την προσοχή σας μία κλήση, ένα μήνυμα, ένα notification από το προφίλ σας σε κάποιο social media.

2. Βάλτε κάτω τα περιοδικά.

Μην κάθεστε και διαβάζετε περιοδικά, όταν είστε σε κάποιο μηχάνημα. Επικεντρωθείτε στην αερόβια άσκησή σας και νιώστε τον ιδρώτα σας να στάζει. Αν θέλετε να διαβάσετε, επισκεφθείτε τη βιβλιοθήκη!

3. Κάντε ό, τι είναι καλύτερο για εσάς και μόνο.

Μην κοιτάτε τι κάνουν οι διπλανοί σας ή μην απογοητεύεστε αν έχουν καλύτερη απόδοση. Κάνετε focus στο δικό σας πλάνο και μην ξεπερνάτε τις αντοχές σας. Κάθε σώμα είναι διαφορετικό μην το ξεχνάτε.

4. Ντύσιμο ανάλογο για την περίσταση.

Βεβαιωθείτε ότι είστε κατάλληλα ντυμένοι για το γυμναστήριο με cross-training παπούτσια, απορροφητικά ρούχα, και οτιδήποτε άλλο μπορεί να χρειάζεται η προπόνησή σας στο outfit για να είναι καλύτερη και πιο αποτελεσματική.

5. Μείνετε συγκεντρωμένοι.

Μήπως να λαμβάνεται υπόψη σας ό, τι κάνετε; Όταν είστε συγκεντρωμένοι στην άσκηση συνειδητοποιείτε καλύτερα τον λόγο που βρίσκεστε εκεί, αποκτάτε περισσότερο πάθος και έχετε καλύτερη επίδοση.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

The post Τα Don’ts του γυμναστηρίου appeared first on Jenny.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα