Σήμερα φοράμε Jeans-to-jeans!

Από το πρωί ως το βράδυ!

Η λατρεία μας στο denim είναι αναμφισβήτητο γεγονός. Όταν δε το συναντήσουμε στην total εκδοχή τότε τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο στιλάτα με την casual διάθεση μας να ανεβαίνει στα ύψη. Επιλέξτε ανάμεσα σε ένα διαχρονικό denim πουκάμισο, cropped ή «αυστηρό» top και συνοδέψτε το τζιν παντελόνι ή σορτσάκι ή φούστα. Εναλλακτικά, μπορείτε να φορέσετε την denim ολόσωμη φόρμα και να πετύχετε εύκολα και γρήγορα μία εμφάνιση

που να κυριαρχεί το αγαπημένο πανί. Να θυμάστε πως δείχνει ιδιαίτερα ενδιαφέρον αν συνδυάσετε μεταξύ τους τις διαφορετικές αποχρώσεις των denim κομματιών σας.

Extra tip: Μπορείτε να επιλέξετε μία jeans-to-jeans εμφάνιση από το πρωί μέχρι το βράδυ αν αντικαταστήσετε τα sneakers και την oversized τσάντα με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα και το clutch bag σας.

1 από 11 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Ολοκληρώστε το total denim look με τις κλασσικές γόβες για πιο κομψό αποτέλεσμα.

Το λευκό blazer εξισορροπεί το jeans-to-jeans look.

Μπορείτε να επιλέξετε μία jeans-to-jeans εμφάνιση από το πρωί μέχρι το βράδυ αν αντικαταστήσετε τα sneakers και την oversized τσάντα με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα και το clutch bag σας.

Τα brogues δίνουν κλασσική διάθεση στο χαλαρό denim outfit.

Για το βραδινό Saturday look σας.

Συνδυάστε το ίδιο χρώμα στα denim κομμάτια σας.

Επιλέξτε ανάμεσα σε ένα διαχρονικό denim πουκάμισο, cropped ή «αυστηρό» top και συνοδέψτε το τζιν παντελόνι σας.

Να θυμάστε πως δείχνει ιδιαίτερα ενδιαφέρον αν συνδυάσετε μεταξύ τους τις διαφορετικές αποχρώσεις των denim κομματιών σας.

Μπορείτε να φορέσετε την denim ολόσωμη φόρμα και να πετύχετε εύκολα και γρήγορα μία εμφάνιση που να κυριαρχεί το αγαπημένο πανί.

Παίξτε με τις αποχρώσεις του denim. Το αποτέλεσμα θα σας ικανοποιήσει απόλυτα!

Συνδυάστε τη denim σαλοπέτα με κλασσικά αξεσουάρ για τις λάτρεις του chic & classic στιλ.

< >

Keywords
Τυχαία Θέματα