Σηκωθείτε από το κρεβάτι και…

Αναζωογονηθείτε για να ξεκινήσει καλά η ημέρα σας.

“Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται” έτσι λένε πολλοί και όχι άδικα. Αν ξεκινήσετε το πρωινό σας ευχάριστα και υγιεινά τότε σίγουρα θα είστε γεμάτοι ενέργεια όλη την ημέρα και θα έχετε διάθεση για οτιδήποτε. Δείτε λοιπόν ένα ενδεικτικό πρωινό σας ξύπνημα τι μπορεί να περιλαμβάνει:

Αφού ανοίξετε τα μάτια σας με το πρώτο χτύπημα από το ξυπνητήρι και όχι με το δεύτερο, καθίστε λίγο στο κρεβάτι σας και τεντωθείτε. Πέντε λεπτά τεντώματος με αργές κινήσεις αρκούν για να ξυπνήσετε τον οργανισμό, τους ιστούς και τα κύτταρά σας. Θα κυκλοφορήσει το αίμα σας από την κορυφή έως τα νύχια.

Στη συνέχεια κατευθυνθείτε προς το μπάνιο και ρίξτε κρύο νερό στο πρόσωπό σας. Θα σας ξυπνήσει για τα καλά και παράλληλα θα αναζωογονήσει το δέρμα σας. Φυσικά μην ξεχάσετε να βουρτσίσετε τα δόντια σας η καθαρή αναπνοή είναι ό,τι καλύτερο.

Συνεχίστε με ένα ποτήρι κρύο νερό και ενυδατώστε τον οργανισμό σας. Αν μπορείτε να προσθέσετε μερικές σταγόνες λεμονιού ακόμα καλύτερα. Θα έχετε το τέλειο αντιοξειδωτικό ρόφημα το οποίο θα αποβάλλει από τον οργανισμό σας όλες τις τοξίνες.

Μην αμελήσετε το πρωινό. Είναι το κυριότερο γεύμα της ημέρας. Φάτε τροφές πλούσιες σε βιταμίνες και νιώστε χορτασμένοι. Το καλό πρωινό κρατάει το στομάχι σας χορτασμένο για πολλές ώρες και σας γεμίζει ενέργεια. Επιπλέον προτιμήστε να μην πιείτε καφέ, είναι καλύτερο να επιλέξετε ένα αντιοξειδωτικό ρόφημα όπως χυμός cranberry ή ρόδι ή ένα φυσικό χυμό πορτοκάλι. Τα smoothies επίσης είναι μία ακόμη τέλεια πρόταση.

Lovers” Tip: Αν μοιράζεστε το κρεβάτι σας με το σύντροφό σας δεν υπάρχει πιο γλυκό ξύπνημα από μία αγκαλιά και ένα τρυφερό φιλάκι από εκείνον.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

The post Σηκωθείτε από το κρεβάτι και… appeared first on Jenny.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα