Πόσο καλά επικοινωνείτε με τον κομμωτή σας;

Η σωστή επικοινωνία με τον κομμωτή σας, θα σας βοηθήσει να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα στην κόμη σας.

Επειδή είναι η εποχή της αναζωογόνησης και του φρεσκαρίσματος των μαλλιών, πριν πάτε στο κομμωτήριο θα πρέπει να προετοιμαστείτε κατάλληλα και δεν εννοούμε την προετοιμασία των μαλλιών! Πολλές γυναίκες πηγαίνουν στο κομμωτήριο απροετοίμαστες, χωρίς να έχουν καμία ιδέα τι θέλουν να αλλάξουν στα μαλλιά τους και το αποτέλεσμα δεν είναι πάντα το επιθυμητό.

Ο κομμωτής ή η κομμώτρια, θα κάνουν αυτό που θα τους ζητήσετε, θα πουν και τη γνώμη τους βέβαια, όμως πρέπει να ξέρετε και εσείς

τι ακριβώς θέλετε.

Δείτε παρακάτω μερικές συμβουλές για οργανωθείτε πριν την επίσκεψη στο κομμωτήριο:

1. Επειδή ο κομμωτής θα δουλέψει με τις πληροφορίες που θα του δώσετε, θα πρέπει να κάνετε μια σωστή προεργασία στο σπίτι. Αποφασίστε τι κούρεμα θέλετε να κάνετε ή ποιο χρώμα μαλλιών έχετε επιλέξει για το νέο σας look.

2. Πάρτε μαζί σας φωτογραφίες από το look που σας αρέσει για να έχει ο κομμωτής σας μια πιο ολοκληρωμένη ιδέα.

3. Να είσαστε λεπτομερείς στην περιγραφή που θα δώσετε στον κομμωτή σας, ακόμα και αν του δείξατε φωτογραφίες, εξηγήστε του πολύ καλά ποιες λεπτομέρειες θέλετε να προσέξει. Για παράδειγμα, το καρέ κούρεμα έχει πολλά στυλ, μακρύ ή κοντό, ασύμμετρο ή ίσιο, με φράντζα ή χωρίς και άλλα.

4. Να ακούτε την άποψη του κομμωτή, γιατί λόγω εμπειρίας και γνώσης, ξέρει καλύτερα ποιες λεπτομέρειες πρέπει να προσέξετε σε κάθε look. Για παράδειγμα ξέρει ποιο στυλ καρέ ταιριάζει σε κάθε τύπο μαλλιών.

5. Να λέτε τη γνώμη σας για το τελικό αποτέλεσμα. Αν κάτι δεν σας αρέσει, ζητήστε από τον κομμωτή σας, πάντα με ευγενικό τρόπο, να κάνει τις αλλαγές που θέλετε. Ακούστε όμως και την άποψη του. Μερικές φορές όλοι μας χρειαζόμαστε λίγο χρόνο για να συνηθίσουμε μια αλλαγή!

Keywords
Τυχαία Θέματα