Πώς το σπίτι μιλάει για το relationship status σου

15:22 7/6/2016 - Πηγή: Jenny.gr

Ένας «έξυπνος» τρόπος να ανακαλύψετε στοιχεία για την προσωπικότητα σας, είναι να ρίξετε μία δεύτερη ματιά στη διακόσμηση του σπιτιού σας. Τα έπιπλα, τα χρώματα και τα αντικείμενα, σε περίπτωση που δεν το έχετε παρατηρήσει, αποτελούν μία πιστή αντανάκλαση του εαυτού σας.

Ένα φωτεινό σπίτι με ζωηρά χρώματα, υποδηλώνει έναν κοινωνικό χαρακτήρα σε αντίθεση με ένα σκοτεινό που παραπέμπει σε μία μοναχική ψυχή. Κάντε λοιπόν και εσείς αυτό το πείραμα εξερευνώντας τους χώρους σας και θα διαπιστώσετε ότι κατά ένα μεγάλο βαθμό ανταποκρίνεται στο relationship status

σας.

1 ΑΠΟ 10 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Τα έργα τέχνης και εκλεκτά αντικείμενα, μαρτυρούν μία καλλιτεχνική ψυχή. Ανεξάρτητα από το αν δείχνετε απρόσιτοι, όταν κάποιος σας γνωρίσει θα διαπιστώσει ότι είστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι με διάθεση να ακούσετε τον άλλον.

Δείτε περισσότερα Galleries

Αν στο σπίτι υπάρχουν αρκετά σκούρα χρώματα και minimal ύφος στη διακόσμηση, σημαίνει ότι είστε μυστικοπαθή άτομα που δεν εκφράζουν εύκολα τα συναισθήματα τους. Για εσάς τα πράγματα στις σχέσεις είναι πολύ πιο απλά από όσο δείχνουν. Αναλύετε με μαθηματική ακρίβεια τις καταστάσεις, επομένως δύσκολα θα δώσετε μία δεύτερη ευκαιρία αν το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει σας απογοητεύσει.

Δείτε περισσότερα Galleries

Το boho decor είναι γεμάτο νεανική ενέργεια εκπέμποντας ζεστασιά. Αυτό σημαίνει ότι είστε δοτικοί άνθρωποι και πολύ φιλόξενοι. Μπορείτε να προσελκύσετε εύκολα το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και να το κάνετε αμέσως να νιώσει άνετα μαζί σας.

Δείτε περισσότερα Galleries

Μία έντονη προσωπικότητα έχει πάντα κάτι εκκεντρικό ή φανταχτερό μέσα στο σπίτι. Αν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία, δύσκολο θα υποκύψετε σε ένα ερωτικό κάλεσμα, αν δεν αντιληφθείτε ότι σας θαυμάζουν. Επίσης είστε από τα άτομα που μόλις μπαίνουν σε κάποιο χώρο στρέφουν όλα τα βλέμματα πάνω τους.

Δείτε περισσότερα Galleries

Μία ροζ διακόσμηση παραπέμπει σε ευαίσθητες και ρομαντικές ψυχές. Αυτή είναι όμως η μία όψη του νομίσματος. Η κρυφή πλευρά θα μπορούσε να παραπέμπει σε μία γυναίκα που εκπέμπει έντονη θηλυκότητα και σεξαπίλ.

Δείτε περισσότερα Galleries

Τα φυτά, το πράσινο χρώμα και οι φωτεινοί χώροι μαρτυρούν ότι είστε αισιόδοξοι, κοινωνικοί και ανοιχτοί χαρακτήρες. Εκτιμάτε την ειλικρίνεια όσο τίποτα και το ίδιο απαιτείτε από τους άλλους. Επομένως θέλετε να γνωρίζετε από πριν τις διαθέσεις του προσώπου που σας ενδιαφέρει.

Δείτε περισσότερα Galleries

Το industrial decor «βολεύει» στο να κρύβει την ακαταστασία. Τα ριχτάρια και τα σκεπάσματα στον καναπέ από το περασμένο βράδυ που σας πήρε ο ύπνος μπροστά από την τηλεόραση μαλακώνουν την σκληρή όψη του χοντρού ξύλινου coffee table. O χώρος υποδηλώνει έναν δραστήριο χαρακτήρα. Κινείστε γρήγορα γι αυτό και δύσκολα θα σας «πιάσει» κανείς.

Δείτε περισσότερα Galleries

Όταν η βιβλιοθήκη κατέχει πρωταγωνιστική θέση στο σπίτι, τότε μαρτυρά έναν χαρακτήρα που μπορεί να κατακτήσει το πρόσωπο που το ενδιαφέρει με το οξύ πνεύμα του. Δύσκολα θα τον πιάσει κανείς αδιάβαστο και δεν εννοούμε μόνο τις εγκυκλοπαιδικές γνώσεις.

Δείτε περισσότερα Galleries

Η vintage διακόσμηση αναδεικνύει την αυθεντικότητα των αντικειμένων αναπολώντας το παρελθόν. Αν στο σπίτι έχετε αρκετά παλιά αντικείμενα είστε άτομα που δένονται συναισθηματικά και δύσκολα θα προδώσουν τον άλλον.

Δείτε περισσότερα Galleries

Το mix & match decor πειραματίζεται συχνά συνδυάζοντας αντίθετες τάσεις διακόσμησης. Επομένως αντιπροσωπεύει άτομα επίμονα, που δεν παρατούν εύκολα τους στόχους τους, Παράλληλα είναι αρκετά τολμηρά και δε θα διστάσουν να προσεγγίσουν πρώτα το άτομο που τους ενδιαφέρει.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries

single-gallery-item">

TAGS: single, διακόσμηση, σπίτι, χώρος

Keywords
Τυχαία Θέματα