Πως να κάνετε το καθιστικό σας να δείχνει ξεχωριστό

10:13 9/7/2015 - Πηγή: Jenny.gr

Αν η εικόνα του καθιστικού σας είναι αρκετά ανίερη και θεωρείτε ότι χρειάζεται κάποιες τονωτικές ενέσεις, μπορείτε με λίγες μικρές αλλαγές να το μετατρέψετε πλήρως. Το μόνιμο και όχι αδίκως άγχος των περισσότερων, όταν τίθεται θέμα αλλαγής στο σπίτι είναι το οικονομικό. Γι αυτό και οι παρακάτω προτάσεις δεν επικεντρώνονται σε ακριβές λύσεις, παρά μόνο σε ιδέες που μπορεί ο καθένας ξεχωριστά να αξιοποιήσει στο χώρο του ανάλογα με το ποσό που διαθέτει, ή ακόμα και με καθόλου χρήματα. Άλλωστε η φαντασία και η δημιουργικότητα δεν οριοθετούνται από κανένα πορτοφόλι.

1 ΑΠΟ 7 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ
>

Ένα επιδαπέδιο φωτιστικό ολοκληρώνει την μοντέρνα διακόσμηση του σαλονιού.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ο eco friendly χαρακτήρας στη διακόσμηση είναι από μόνος του ξεχωριστός. Μην παραλείψετε τα φυτά εσωτερικού χώρου. Είναι απαραίτητα.

Δείτε περισσότερα Galleries

Τα ιδιαίτερα αντικείμενα προσδίδουν προσωπικότητα στον χώρο.

Δείτε περισσότερα Galleries

Τα oversized ρολόγια χαρίζουν αμέσως μία μοναδική εικόνα.

Δείτε περισσότερα Galleries

Τα χρώματα και ειδικά τα πολύχρωμα υφάσματα κάνουν έναν χώρο να δείχνει μοναδικός. Επιλέξτε μαξιλάρια και κουρτίνες σε πολύπλοκα μοτίβα με διάφορα χρώματα και συνδυάστε τα μεταξύ τους.

Δείτε περισσότερα Galleries

Καλύψτε τους τοίχους σας με διάφορες κορνίζες και πίνακες πάνω από τη βιβλιοθήκη ή από ένα σύνθετο. Ανάλογα με τη θεματική τους μπορείτε να ορίσετε και το ύφος της διακόσμησης. Μην τα τοποθετήσετε απόλυτα συμμετρικά αλλά ούτε και σκόρπια. Τα διακοσμητική αντικείμενα είναι απαραίτητα.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ένα coffee table με ιδιαίτερο design σε συνδυασμό με ένα πολύχρωμο χαλάκι, είναι ικανά να επαναπροσδιορίσουν το χώρο του καθιστικού.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: αλλαγή, ανανέωση χώρου, καθιστικό, Οικονομικές λύσεις, σαλόνι

Keywords
Τυχαία Θέματα