Πωλείται η έπαυλη του Frank Sinatra στην Coachella Valley

Στην κοιλάδα Coachella και σε υψόμετρο των 1.310 μέτρων η έπαυλη του Frank Sinatra είναι διαθέσιμη προς πώληση σε ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό, η τιμή του οποίου ανέρχεται στα 3,95 εκατ. δολάρια. Το υπέροχο κτήμα του θρυλικού τραγουδιστή με έκταση πέντε στρέμματα, διαθέτει πέντε υπνοδωμάτια στα οποία είχε φιλοξενήσει τα μεγαλύτερα ονόματα στην ιστορία του Hollywood,

ξεχωριστό κτίριο ξενώνα, πισίνα, γήπεδο μπάσκετ και τένις, χώρο στάθμευσης για 24 αυτοκίνητα, αλλά και ένα ελικοδρόμιο! Το εξωτερικό του design παραπέμπει σε σαλέ για σκι, ενώ εσωτερικά από την πρώτη κιόλας όψη γίνεται αισθητή πολυτέλεια και η κλασσική διακόσμηση.

1 ΑΠΟ 6 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Από την πύλη αντιλαμβάνεται κανείς ότι δεν πρόκειται για μία απλή κατοικία.

Δείτε περισσότερα Galleries

Τα κυρίαρχα υλικά η πέτρα και το ξύλο, τα βαριά έπιπλα και οι πίνακες εκπέμπουν κύρος και συγχρόνως αποτελούν την πιο κατάλληλη επιλογή για μία κατοικία χτισμένη μέσα στη φύση.

Δείτε περισσότερα Galleries

Η vintage κουζίνα αποτελείται από ξύλο και Inox εστίες, απορροφητήρα και ψυγεία.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ένα από τα πέντε υπνοδωμάτια με το προσκέφαλο του κρεβατιού, τα ξύλινα κομοδίνα και τους πίνακες να προδίδουν το παραδοσιακό και κλασσικό του στιλ.

Δείτε περισσότερα Galleries

Το σημείο όπου σχεδιάστηκε το μπάνιο είναι αξιοζήλευτο. Η πολυτελής μπανιέρα και η απέραντη θέα αποτελούν προνόμια για λίγους.

Δείτε περισσότερα Galleries

Το design της πισίνας θυμίζει λίμνη, ενώ τα υπόλοιπα υλικά και χρώματα μελετήθηκαν ώστε να μην παρεμβαίνουν στην όψη του φυσικού τοπίου, Αντιθέτως γίνονται «ένα» μαζί του.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: Coachella Valley, Frank Sinatra, έπαυλη

Keywords
Τυχαία Θέματα