Ποιος είναι ο νέος αγαπημένος της Ashley Olsen

Τον τελευταίο καιρό οι ψίθυροι ολοένα γίνονται και εντονότεροι, καθώς η φήμη περί σχέσης της Ashley Olsen και του καλλιτέχνη George Condo έχει πλέον φουντώσει. Μία τους βλέπουν να δειπνούν μαζί σε εστιατόριο της Νέας Υόρκης, ενώ την άλλη τους βλέπουν μαζί στο Mercer Hotel.

Οι δυο τους βέβαια ισχυρίζονται πως η σχέση τους είναι καθαρά επαγγελματική. Σκίτσο μάλιστα του Condo που απεικονίζει το κατάστημα του brand των αδερφών Olsen, The Row,

ανέβηκε στον επίσημο λογαριασμό του brand στο Instagram.

Σε αυτό το σημείο να πούμε πως η Ashley είναι 30 ετών και ο Condo 59. Ο καλλιτέχνης έχει δύο ενήλικες κόρες από την προηγούμενη γυναίκα του και είναι μεταξύ άλλων άλλων γνωστός για το artwork στο άλμπουμ του Kanye West, My Beautiful Dark Twisted Fantasy, καθώς και για την Hermes Birkin τσάντα που δώρισε ο τραγουδιστής για τα Χριστούγεννα στην Kim Kardashian το 2013.

Και όχι δεν μας κάνει εντύπωση η διαφορά ηλικίας του ζευγαριού, αφού η Ashley έβγαινε πριν με τον 49χρονo σκηνοθέτη Bennett Miller, ενώ η δίδυμη αδερφή της Mary-Kate είναι παντρεμένη με τον 47χρονο Olivier Sarkozy.

Στα κορίτσια αρέσουν οι μεγάλοι, ώριμοι άντρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα