Ποιο είναι το hot αξεσουάρ της Άνοιξης;

08:39 8/4/2014 - Πηγή: Jenny.gr

Κορίτσια, η τσάντα με κρόσια!

Οι μποέμ αναφορές αποτελούν μία από τις πιο δυνατές τάσεις της σεζόν όχι μόνο στα αξεσουάρ αλλά και στα ρούχα της άνοιξης. Τα κρόσια ως χαρακτηριστικό boho στοχείο δεν θα μπορούσαν να μην αποτελούν την πιο δυνατή επιλογή για την τσάντα σας. Δίνουν αέρα και κίνηση στο κράτημα της αλλά και ένταση στο τελικό στιλιστικό αποτέλεσμα. Ανάλογα με το αν θέλετε εκκεντρικό ή ήσυχο αποτέλεσμα, επιλέξτε τα κοντά ή μακριά κρόσια κι εντυπωσιάστε. Αυτό που θα πρέπει να έχετε στο νου σας είναι πως η τσάντα με κρόσια δεν χρειάζεται να συνοδεύσει μόνο τα μποέμ looks σας αλλά και τα chic & classic δίνοντας τους την απαραίτητη χαλαρή διάθεση. Επιλέξτε την χρωματιστή, σε γήινες αποχρώσεις ή «αυστηρή» μαύρη για να την κρατήσετε από το πρωί ως το βράδυ.

1 από 11 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Ολοκληρώστε το rock & casual look σας με μία τσάντα με κρόσια.

Hot spring κομμάτι: Backpack με κρόσια.

Σε γήινες αποχρώσεις ως μία passepartout κι «ήσυχη» επιλογή.

Για εσάς που σας αρέσει να ξεχωρίζετε με την τσάντα σας.

Σε glam style για τα βραδινά looks σας.

Hipster & stylish!

Ιδανική πρόταση για να συνοδεύσετε τα μποέμ looks σας.

Δώστε χαρακτήρα στο denim look σας.

Αυτό που θα πρέπει να έχετε στο νου σας είναι πως η τσάντα με κρόσια δεν χρειάζεται να συνοδεύσει μόνο τα μποέμ looks σας αλλά και τα chic & classic δίνοντας τους την απαραίτητη χαλαρή διάθεση.

Για τις λάτρεις των γήινων αποχρώσεων στα ανοιξιάτικα outfits.

Οι μποέμ αναφορές αποτελούν μία από τις πιο δυνατές τάσεις της σεζόν όχι μόνο στα αξεσουάρ αλλά και στα ρούχα της άνοιξης.

< >

Keywords
Τυχαία Θέματα