Πέτρος Κωστόπουλος: Τι είπε στην Ελεονώρα Μελέτη;

10:00 1/3/2014 - Πηγή: Jenny.gr

Για τον Νίκο Μουτσινά, την Ζέτα Μακρυπούλια και τον Γιώργο Λιάγκα…

Στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη και στη ρεπόρτερ Κατερίνα Σουλιώτη μίλησε ο Πέτρος Κωστόπουλος μετά το τέλος της σημερινής του εκπομπής. Απαντώντας εφ’ όλης της ύλης για πραγματικά θέματα αλλά και για ειδήσεις

– αρβύλα και κουτσομπολιά που έχουν κυκλοφορήσει τελευταία, ο παρουσιαστής του Πρωινού Μου του Mega, είπε με χιούμορ και με σατιρική διάθεση τη γνώμη του για Μακρυπούλια, Μουτσινά, Ελεονώρα, Λιάγκα, Μενεγάκη, Λάτσιο και Αρναούτογλου. Η ανάγνωση της συνέντευξης σε δεύτερο επίπεδο δίνει εύκολα απαντήσεις στη διακινούμενη φημολογία.

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου αν έχει κόντρα με το Νίκο Μουτσινά ο Πέτρος Κωστόπουλος είπε ότι «πιστεύω ότι κάνει μια χαρά την εκπομπή του, τον ξέρω τόσα χρόνια, είναι ωραίος και στο θέατρο και στην τηλεόραση».

Για την Ζέτα Μακρυπούλια και πως του φαίνεται σαν παρουσιάστρια πρωινού είπε ότι «η Ζέτα έχει πολύ ωραίο πρόσωπο, αλλά εκτός από της Ελένης τα πρωινά μου άρεσαν με άντρες παρουσιαστές. Για παράδειγμα έβλεπα τον Αρναούτογλου, ο οποίος είναι εξαιρετικός και θα έκανε καλό πρωινό αν ξαναγυρνούσε».

Για τον Γιώργο Λιάγκα είπε πολύ καλά λόγια «εμένα ο Λιάγκας μ΄αρέσει, είναι ωραίος, έχει χιούμορ» και για την Φαίη Σκορδά που δεν έπαιξε το βίντεο με τα νούμερα των δύο πρωινών στο κοινό 15-44 ανέφερε ότι «ο καθένας επιλέγει να παίξει ότι θέλει στην εκπομπή του. Εγώ είμαι μια χαρά, δεν έχω άγχος, δεν είμαι τσιτωμένος. Όποιος είναι φαίνεται».

Σχολίασε με θριαμβικό τρόπο και το Κάτω Παρτάλι, εκθειάζοντας το καστ: «Δεν υπάρχει καλύτερο από αυτό. Πρώτη φορά μετά τον Καπουτζίδη βλέπω σίριαλ. Τα παιδιά έχουν εκπληκτικό ταλέντο. Θα ΄θελα να ήμουν ο Χαλκιάς, γιατί έχω τον βλάχο μέσα μου».

Φύλαξε και έναν λόγο για την Ελεονώρα λέγοντας στην Κατερίνα Σουλιώτη «τσίτωσα γιατί είδα την Ελεονώρα. Την είδα πολύ σέξι, θυμωμένη…πες της ότι είναι σέξι με αυτό το στυλ».

Διαβάστε περισσότερα στο Koolnews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα