Πες το δυνατά ή ψιθυριστά

Κάθε γυναίκα έχει το «στιλ» της ακόμα και στο σεξ.

Το πάθος και τα συναισθήματα κατά τη διάρκεια του σεξ είναι έντονα ή τουλάχιστον έτσι πρέπει να είναι. Κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και έχει την δική του προσωπικότητα. Το πως εκφράζεστε λοιπόν στην καθημερινότητά σας συνδέεται άμεσα με το σεξ.
Αν στην προσωπική σας ζωή είστε άνθρωπος που εκφράζετε έντονα τα συναισθήματά σας, φωνάζετε όταν σας πνίγει το δίκιο και γενικότερα η προσωπικότητά σας είναι δυναμική, τότε σίγουρα στο κρεβάτι δεν θα είστε ήσυχοι.Κατά τη διάρκεια του σεξ μπορεί να σας ακούσουν οι διπλανοί, αυτό όμως εσάς

δεν σας νοιάζει ιδιαίτερα.
Αντιθέτως αν συνηθίζετε να είστε σιωπηλοί, εμπνέετε μία ηρεμία στον περιβάλλον που βρίσκεστε και γενικότερα δεν σας αρέσουν και αποφεύγετε τις εντάσεις, στο κρεβάτι δεν σας αρέσουν τα πολλά λόγια. Ενδεχομένως να μην σας ενοχλεί αν ο σύντροφός σας εκφράζεται πιο έντονα από εσάς, απλά εσείς εκδηλώνετε το πάθος σας με διαφορετικό τρόπο. Χειρονομίες, έντονα βλέμματα είναι κάποια διαφορετικά στοιχεία που μπορεί να έχετε.

Τί είναι καλύτερο;

Δεν υπάρχει καλό ή κακό. Απλά αρέσετε και αντίστοιχα σας αρέσουν διαφορετικά άτομα. Η αλήθεια είναι ότι όταν δύο άνθρωποι βρίσκονται κάπου, από τα πρώτα κι όλας λεπτά μπορούν να διαπιστώσουν αν ταιριάζουν στο σεξ ή όχι. Φυσικά πάντα μπορεί να πέσετε στο outsider, ωστόσο είναι σπάνιο. Ιδιαίτερα αν είστε σε φάση που ψάχνετε μία σταθερή σχέση, επομένως η αναζήτησή σας είναι σχολαστική. Μην αγχώνεστε λοιπόν για τον τρόπο που εκφράζετε την απόλαυσή σας την ώρα του σεξ. Αφήστε τον εαυτό σας χαλαρό για να είναι μεγαλύτερη και καλύτερη η ευχαρίστηση.
Όταν υπάρχει έλξη μεταξύ δύο ανθρώπων δεν είναι τυχαίο γεγονός.
Πιθανότατα ταιριάζουν και στο κρεβάτι!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

The post Πες το δυνατά ή ψιθυριστά appeared first on Jenny.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα